Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy lehet egy férj ennyire...

Hogy lehet egy férj ennyire elvetemült?

Figyelt kérdés

Az irigység, a pénz utáni hajsza, a bulizós élet miatt előbb megfojtja a feleségét, majd a 2 éves lányát megfojtja. Mindkettőt bőröndökbe teszik, és bedobja a folyóba. Majd a 3 éves kisfiát, és 4 éves lányát felkelti, kocsiba ülteti őket, és a folyó hídjánál párnahuzatokba pakolt szikladarabokat kötött a gyerekek lábára, és a folyóba dobta őket. Csak azért, hogy Bulizhasson, legyen pénze..

A gyomrom fordult fel amikor hallottam erről.

Hogy lehetnek ennyire elvetemültek egyes emberek???

2014. márc. 31. 00:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
51%
Utolsó, ezen a fórumon sugárzódik a férjgyűlölet, valószínű az összes rossz házasságban élő hárpia itt fordul meg a legtöbbet. Az, hogy leüljenek megbeszélni a párjukkal a problémát, az nem megoldás nekik...
2014. márc. 31. 05:33
 12/14 A kérdező kommentje:

ma 01.13

ma 02.31

Azért írtam, hogy férj, mert végül is a férj volt az aki elkövette a bűntényt. Mégis, hogy írjam?? Ember??? Vagy izé???

Én meg azon vagyok kiakadva, hogy egyesek miért válaszolnak bármilyen kérdésre, ha nem tudnak csakis a kérdésre válaszolni? Ha nem érdekel a kérdés, ha unod már a sok ilyen kérdéseket, ha idegesít a kérdés, akkor miért olvasod el? Miért nem lépsz tovább és keresel egy neked való kérdést?? Miért kell rögtön pocskondiáznod, kötekedned??? Ez az élvezet nektek?? Gyorsan belekötni ismeretlen emberekbe mert nincs jobb dolgunk??

Ha unod, nem tetszik a kérdés, nem kell válaszolni. ennyire egyszerű..

Az egyik kérdezőnek.

Itt a teljes cikk.

[link]

2014. márc. 31. 10:46
 13/14 anonim ***** válasza:

De mi a kérdésed? Csámcsogsz mások halálán?

Én azt sem tudom elképzelni, milyen lelkivilága van egy olyan embernek, aki képes ilyesmiről kérdést kiírni... ezen élvezkedsz, kérdező? Vagy simán elmentek neked otthonról?

2014. márc. 31. 23:34
 14/14 A kérdező kommentje:

Időpont tegnap 23:34

Már kérdeztem egyszer, de neked úgy látszik nagyon gyenge a felfogásod. Lassan kérdezem, hátha így felfogod. Minek írsz ide, ha a kérdés nem érdekel??? Minek kötekedsz?

Azért sajnállak ám téged. Kevés intelligencia, enyhe elmezavar, és valószínű más viselkedési formát nem ismersz, azért kötsz bele idegenekbe ismeretlenül.. Lehet veled ott nap mint nap így viselkednek, és képtelen vagy a normális kommunikációra. Szegény lelkű ember lehetsz..

Úgy, hogy megint csak lassan írom neked:

Nem kell írnod semmit, mert nagyon nem érdekel ezentúl, hogy mit fecsegsz

A többieknek további szép napot, és én kérek elnézést, mert valaki nem tud ember lenni..

2014. ápr. 1. 09:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!