Hogy lehet egy férj ennyire elvetemült?
Az irigység, a pénz utáni hajsza, a bulizós élet miatt előbb megfojtja a feleségét, majd a 2 éves lányát megfojtja. Mindkettőt bőröndökbe teszik, és bedobja a folyóba. Majd a 3 éves kisfiát, és 4 éves lányát felkelti, kocsiba ülteti őket, és a folyó hídjánál párnahuzatokba pakolt szikladarabokat kötött a gyerekek lábára, és a folyóba dobta őket. Csak azért, hogy Bulizhasson, legyen pénze..
A gyomrom fordult fel amikor hallottam erről.
Hogy lehetnek ennyire elvetemültek egyes emberek???
Atya ég..
Ez most nagyon megrázott...
Borzalmas!:(
Ilyenkor értékelem át az életemet, családi helyzetemet...
elsőnek..
Nem tudom te milyen sztorira emlékszel, én egy miskolci esetre emlékszem a 80-as években. Egy apa féltékenység miatt mind az 5 gyerekét a 10 emeletről ledobta. A legidősebb fia csak azért menekült meg, mert őt küldte el az anyjához, hogy szemtanúja legyen a tettének. Tudom, hogy nem kell külföldre menni, hogy ilyen borzalmas hírt halljunk, de nagyon megrázott, hogy valaki ilyen elvetemült.
a kérdésben szereplő eset hol történt?
amúgy tuti valami drog is volt a dologban, ilyenre épelméjű ember nem vetemedik. vagy valami/valaki nagyon megzavarta a fickó gondolatait.
a debreceni esetre van pár alternatíva a magyarázatok közt. pl. hogy a fickó lelki terrorban tartotta a nőt és a gyerekeket, a nő félt hogy egy keresetből nem tudja felnevelni őket.
Engem az ilyen esetekben az lep meg, hogy a családnak nem tűnt fel milyen is ez az ember. Azt nehezen hiszem, hogy ezeknek a dolgoknak nem lenne súlyos előzményei. Az, hogy sem a feleségnek, sem a szülőknek nem tűnik fel, hogy nagy baj van az adott embernél.
Olyan ez, mint a csecsemőgyilkosságoknál: a család nem vette észre, hogy terhes a nő pedig a férjjel nemi életet éltek és az anyós is velük lakott. Mindenki látta a terhességet csak ők nem.
Nem értem, hogy ilyen helyzetekben miért nem lép a család mielőtt tragédia történne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!