Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A magyarokat miert utálja...

A magyarokat miert utálja mindenki?

Figyelt kérdés
2014. márc. 22. 07:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
54%
Ki az a mindenki? Azt se tudják, mi az.
2014. márc. 22. 09:16
 12/17 anonim ***** válasza:

Már ne is haragudj, de kikérem magamnak azt a megfogalmazást, hogy "elcseszett ország, elcseszett néppel"! SOHA nem az ország, és SOHA nem a nép hibája! ...mi, magyar emberek csak a rossz politika, önös érdekek és a körülmények áldozatai vagyunk!

Mi lassan 6 éve Belgiumban élünk, és ezen időszak alatt bőven valós képet kaptunk arról, hogy milyen is AZ elcseszett nép! ...És hidd el, az NEM a magyar!!!...

2014. márc. 22. 09:18
 13/17 anonim ***** válasza:
71%

Mi a legnagyobb baj a magyarral?

Az, hogy utálja saját magát és a népét, országát lenézi!

Ez nálad is megmutatkozik, kérdező! Nem más, a magyar ember találta ki, hogy a nemzete pesszimista. Nem utálnak minket, mi magunk hisszük, hogy utálnak. Szégyenkezünk a nemzetünk, politikánk iránt. Hazaszeretettel meg lehetne oldani a problémát, össze lehetne tartani, de sokan inkább a menekülést választják, azaz egy másik országot. Én biztosan nem megyek el innen, mert hiszem, hogy ennél már csak jobb jöhet!

2014. márc. 22. 09:51
 14/17 anonim ***** válasza:
Nem utálja mindenki a magyarokat. Akinek jó tapasztai vannak azok nem, akinek viszont rossz tapasztalatai vannak azok igen. Ez más nemzetekkel is így van. Pl valaki szereti a románokat, bulgárokat, törököket, valaki pedig már a nemzet hallatán elítéli őket. Minden országban vannak normális és nem normális emberek.
2014. márc. 22. 11:17
 15/17 anonim ***** válasza:
54%
Én az emberek miatt szégyenkezem, és soha, még pisis koromban sem éreztem magam "magyarnak". Mindig úgy éreztem, hogy rossz helyre születtem.
2014. márc. 22. 12:37
 16/17 anonim ***** válasza:

Teljesen igazad van elõzõ versenyzõ! Neked Etiópföldön,

Bangladesben,vagy a Gobi sivatagban kellett volna születned.

2014. márc. 22. 15:32
 17/17 anonim ***** válasza:

Visszatérve az eredeti kérdéshez.Nem utálnak minket jobban,

mint másokat.Tudod a szomszédok sem jönnek ki mindig

egymással,pláne,ha tartozik nekünk akkor megpróbál kibúvókat

keresni,történelmet hamisítani,agresszorkodni.stb...

Tudod,hogy mennyi vér folyt azért,hogy MAGYARORSZÁGON

szabad emberként élhess? Becsüld meg amid van,és megmarad a

becsületed,és a magyarságodat!

2014. márc. 22. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!