Szerintetek ha 167 cm és 88 kg vagyok akkor az már súlyosan elhízottnak számít? De mellette görkorizok, futok és már este semmit nem eszek és még se változik a súlyom.
Figyelt kérdés
2014. márc. 20. 21:01
1/7 anonim válasza:
én 172 centi és 75 kiló vagyok, de már így is néha kövérnek érzem magam. viszont sajnos én sem nagyon fogyok...
2/7 anonim válasza:
10 perc alatt össze tudsz enni annyi kalóriát, amennyit egész nap nem "futsz le". Hiába nem eszel este, ha reggelire és ebédre is megettél 2000-2000 kalóriát, plusz üdítők, plusz édesség... Az emberek csak negyon kis százaléka betegség miatt kövér, az összes többi zugevő, már abban az értelemben, hogy saját magát is becsapja a mennyiséggel és a kalóriatartalommal.
4/7 anonim válasza:
hát a 167 cm hez kellene 55-60 kg-nak lenned.. a 88 az már nagyon sok.
én 180 cm vagyok nekem kéne 70 kg-nak lennem...:S én is sokkal több vagyok..
5/7 A kérdező kommentje:
Hát odafigyelek a kalória bevitelemre és édességet is csak hati 1 alkalommal fogyasztok vagy ünnepekkor és csak cukormentes üdítőket fogyasztok
2014. márc. 21. 07:54
6/7 anonim válasza:
És a szénhidráttal mi a helyzet??
Én 180 cm vagyok és 72 kg,fogyni szeretnék,nem érzem ìgy jòl magam.
7/7 anonim válasza:
A 167 cm-hez 57-65 kg-nak kéne lenned... Kezdj el egészségesen étkezni, hagyd az üdítőket, igyál helyette vizet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!