Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mennyire örülsz az apróságoknak?

Mennyire örülsz az apróságoknak?

Figyelt kérdés

Például: Van egy gazdag vállalkozó akivel vagy x ideje, naponta be folyik hozzá fél millió kp tisztán. Örülsz ha kapsz tőle egy darab tábla csokit???

Szóval adott ez a példa, de pl mások apró örömök az életben?

2014. márc. 20. 20:12
 1/7 anonim ***** válasza:

Bárkitől kapom a tábla csokit, én örülök neki. Szeretem a csokit :)

"akivel vagy x ideje" ez elírás? Az akar lenni hogy 'akinek vagy x ideje'?

2014. márc. 20. 20:21
 2/7 anonim ***** válasza:

nálam jelzés értékűek.

pl kaptam a szerelmemtől egy rózsát, csak úgy, de érdekes fehéret..

vagy amikor beteg vagyok és épp nem tudom kiváltani az antibiotikumot, erre megkérdezi, hozzon e be a konyhából c vitamint...

szóval valahogy én nem felhőtlenül tudok örülni apróságoknak

2014. márc. 20. 20:26
 3/7 anonim ***** válasza:
64%

Hogy jön ehhez, hogy mennyit keres...?

Én örülök az ilyeneknek, fel tud dobni, főleg, ha valami apróság, amiről tudja, hogy örülnék neki. Édesség bármikor jöhet, de kaptam már origamit is (nem egy nagy beruházás), körömlakkot, ami tetszett de mégse vettem meg magamnak, egy flakon vizet, mikor leszálltam a vonatról...

De az is megmaradt, hogy egy barátnőm pasijától kaptam csak úgy kinder tojást (meg a barátnője is, nem engem fűzött! :D), és tökre feldobta a napom.

Nincsenek nagy igényeim igazából, sőt, ezeket többre becsülöm, mint egy drága, de felesleges ajándékot.

2014. márc. 20. 20:36
 4/7 anonim ***** válasza:
Hogyne örülnék, hisz az eszébe jutottam. Meglátta a csokit, tudja hogy szeretem és megvette, tehát fontos vagyok. Jobban is örülök az ilyen apróságoknak, mint a drága ajándékoknak, hisz az ilyenek tudnak igazán személyesek lenni.
2014. márc. 20. 20:39
 5/7 anonim ***** válasza:
Én nagyon tudok örülni minden kis apróságnak amivel a férjem meglep. Legyen az virág, csoki vagy az, hogy fél órával hamarabb jön haza :)
2014. márc. 20. 20:40
 6/7 anonim ***** válasza:
Én már annak is örülnék, ha észrevenné és értékelné, mennyit gürizek utána. Egyébként nem leszek igazságtalan, mert néhanapján meglep aprósággal, és annak mindig nagyon örülök, akármi is az.
2014. márc. 20. 20:46
 7/7 anonim ***** válasza:
igen
2014. márc. 21. 01:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!