Valaki mesélne az altatásról?
Ha valakit elaltatnak, az álmodik valamit?
Ki piheni magát?
Milyen érzés a felkelés?
Milyen érzés az elalvás?
Mit érez alvás közben?
Válaszokat előre is köszönöm.
Úgy érted, pl. műtéthez?
Nem.
Nem.
Álmos vagy és visszaalszol. Rosszabb esetben hánysz és/vagy ráz a hideg.
Semmilyen, 1 pillanat alatt nem tudsz magadról.
Semmit. (Azért lehet műteni.)
Nem.
Nem.
Rossz, műtét után másfél órával felkeltem és nem hatott a fájdalom csillapító. Nem hoztak fájdalomcsillapítót, mert nekem még nem szabad felébredni, én aludtam -.-.
8 mp alatt elalszol, és kész.
Semmit nem érzel. (Akárcsak mikor simán alszol.)
Nekem a könyökömet műtötték, mert eltörött (letörött belőle egy kis darab, amivel nem tudom, hogy mit csináltak) megjegyzés: műtét előtt kaptam valami gyógyszert amitől vigyorogtam. Ilyen nyugtató vagy mi.
Altatás: lefeküdtem, elém raktak egy ilyen álarc szerűséget, én beszívtam a gázt (kicsit fura volt az illata, de semmi büdös, vagy ilyesmi) apu mondta előtte, hogy próbáljak 10-ig számolni. 1...2... aludtam. Nos talán valami zöld manócskákra emlékszem, de tényleg semmi álmom nem volt. Az a tipikus, amikor nagyon-nagyon mélyen alszol, és tényleg minden kiesik. Talán a kezemet éreztem egy kicsit, mivel közben újra gipszbe rakták és ugye az forró, de abszolúte jól aludtam. Műtét után anyu ébresztett, és a nyugtató gyógyszer miatt elkezdtem sírni :D Kipihent viszont nem voltam. Remélem tudtam segíteni :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!