100-200 méterről mennyire láthatják az emberek azt, ha én kinézek az ablakomon a szobámból?
Figyelt kérdés
Van ott egy út, amin autók mennek, mellette bicikliút, és a szomszéd utca kb. ilyen távolságra. Én meg gyakran nézek ki az ablakomon úgy, hogy kicsit elhúzom a függönyt, és kicsit paranoiás vagyok. Mennyire láthatnak engem az ablakban azokról a helyekről, amiket leírtam? Napközben és este, mindkettőre kíváncsi vagyok.2014. márc. 16. 12:33
1/3 anonim 

válasza:

Ha a függönyt megmozditod biztos hogy látnak ha nem téged pont de hogy valaki ott van azt biztos és este mégjobban ha nálad is világosság van(rakjál olyan függönyt amin átlátsz és nem kell megmozditani)
2/3 anonim 

válasza:

Semennyire, aki az ablakon kinéz úgy érzi látható, pedig messziről igen le kicsinyedik az ablak, arról nem beszélve hogy nem az az elfoglaltsága átlag embernek hogy leskelődjön, más az amikor nálunk 30méterre áll szemben a panel, és látom a másik ablakban, hogy iszik egy pohár valamit a lakó
3/3 anonim 

válasza:

Pár éve a túlzottan vékony és műszálas függönyök jöttek divatba, amelyeken minden átlátszik, nem csak az, hogy te éppen kinézel :)). Még mindig a régebbi és vastag függönyöknek vagyok a híve és a sötétítőknek is, amelyek a földig érnek :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!