Annyira csúnya vagyok, hogy nem merek kimenni a szobámból?
Nyilván próbáltál már nem enni gabonát, tejet, hiszen ezek nagyon szétgyalázzák a bőrt.
Meddig tartottad, mennyire szigorúan hogy nem segített?
mi a bőröd baja?
sajnos az enyém ronda felnőttként, fiatal koromban a nem létező pattanásaim szétnyomkodásával elcsesztem.
a barnuló anyag kiment a sejtekből, és most barna foltos vagyok :(
de felkenem az alapozót, és megyek dolgozni, élek... mert muszáj
Hmm, és nem segített. Ha valóban így van, akkor az para :(
De még fejben eldöntheted, hogy nincs mit szégyenkezned. Kicsit érdemes építeni önbizalomra. Egy taoista harcművészt például kevéssé érdekel ki mit gondol róla. El lehet indulni ebbe az irányba! :)
Ne aggódj,ez nem olyan nagy baj,
nekem is nagyon csúf a bőröm,mindenhol fehér,főleg az arcom,én is úgy érzem,hogy mindenki engem néz állandóan,nagyon feltűnő,
hallottam már,hogy a barátaim a hátam mögött sokszor mondták,hogy "nem csúnya,csak nagyon fehér a bőre",
próbálok nem foglalkozni evvel és élni úgy mintha nem lenne semmi sem vele,de sokszor nem megy,
inkább a sötétben akarok ülni,hogy senki se lássa milyen a bőröm...
Köszi a válaszokat!
Nekem is nagyon fehér a bőröm, ettől aztán még jobban virítanak a piros pöttyök rajta... Meg barna foltocskák is vannak. Nem is csak az a baj, hogy csúnya, hanem rosszul is érzem magam tőle, fáj a bőröm konkrétan... :/ (Amiket a bőrgyógyász írt fel az csak még jobban elcseszte, kiszárította)
A gabona meg a tej rosszat tesz a bőrnek??? Ez új.
Gondolj arra, hogy másokat egyáltalán nem érdekel, hogy te hogy nézel ki, mindenki el van foglalva a saját problémáival. Nekem is rettenetesen csúnya volt a bőröm olyan 19-20 éves koromig, sokféle krémet kipróbáltam, végül bőrgyógyász adott baromi erős gyógyszert, attól rendbejött. Azóta semmi gond :-) Te is elmehetnél egy bőrgyógyászhoz, hasznosabb is, mintha te magad kísérleteznél különféle bőrápolási módszerekkel. Esetleg, ha lány vagy, használj egy kis sminket, de csak mértékkel, hiszen az is eltömíti a pórusokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!