Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan tudnám a szobámból a...

Hogyan tudnám a szobámból a folyosóra szoktatni a kutyámat?

Figyelt kérdés
Egy 4 éves westieről lenne szó. Eddig velem aludt az ágyba (tudom, nem biztos, hogy jó ötlet volt, de nem zavart, meg nagyon hozzászoktam és szerettem hogy velem alszik) viszont most szeptembertől el kell mennem főiskolára tanulni, és csak hétvégente lennék itthon, addig szüleim meg nővéreim lennének vele, ugyanúgy elvinnék sétálni, foglalkoznának vele, csak az éjszaka lenne más. Ők nem engedik meg neki, hogy velük aludjon, viszont a szobámba nem fekszik el egyedül. Tudom, én hibáztam el, de most már nem tudok mit tenni, csak neki szeretném a legjobbat, hogy ne szenvedjen míg nem vagyok itthon. Ezért kitaláltam, hogy nagyon nagy a folyosónk bőven van hely neki ott, oda ki kéne szoktatnom, de nem tudom hogy álljak neki. Esetleg nincsen valami ötletetek, vagy más tanács? Még neki kéne állnom most, hogy szeptemberre viszonylag hozzászokjon
2013. aug. 10. 15:46
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

szoba ajtó becsukása? Vagy máshol lenne a kutya? vagy a másik szobába nem mehet be?

tök egyszerű: ha a kutya be akar menni abba a szobába ahova nem mehet, rászoltok, hogy nem szabad, és elterelitek onnét. ha felugrik az ágyra mondod neki hogyy nem szabad és "letessékeled" (ha érti azt hogy le, akkor le küldöd, ha nem akkor lerakod vagy letolod az ágyról..)

én mikor első nap mentem anuymékhoz (ottcsak a folyosón lehet a kutya, mig itthon velem alszik) oda vezettem pórázon a szoba ajtohoz és mikor beakart lépni mondtam hogy nem. ezt kétszer eljátszottuk és a kutya a küszöbnél beljebb nem megy - akkor se ha bent vagyok, vagy ha a játéka bekerül...

2013. aug. 10. 15:57
 2/2 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen a válaszod! Nagyon hasznos volt!!

Ahol szüleim alszanak az az ajtó elhúzhatós és azt éjszaka míg alszunk simán ki tudja nyitni, de megpróbálok akkor mindig figyelni rá, és rászólok hogy ne, csak ha elalszok akkor nem veszem észre :D

2013. aug. 10. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!