Miért vagdossák magukat az emberek?
Miért csinálják?
Nagyon kérlek mellőzzétek a "mert emós b*zik/k*csögök" és "mert unatkoznak" válaszokat. nagyon fontos lenne, hogy normális válaszokat kapjak.
Mert ez a divat. Az internet és a vagdosós képek/hírek megjelenése előtt nem volt vagdosás, a kedves ifjúság nem bent haldoklott a fészbuk előtt, hanem kimentek csavarogni, vagy verekedni vagy leinni magukat a sárgaföldig.
Egyébként igen, kompenzálnak, csak nem túl egyedi módon, és fel akarják hívni magukra a figyelmet, hogy halihó segítség kéne, és ebből a szempontból én tényleg megértem őket, de ne mondja nekem senki, hogy ezt csak így lehet megoldani.
Az ilyen embereknek figyelemre lenne szükségük, de úgy, hogy ők maguk se tudnak túllépni a saját bajukon, nemhogy másokén, pedig nagyon sokat segíthetnének egymáson, többet, mintha a barátaikhoz fordulnának, akikről azt hiszik hogy megértőek, közben pedig csak arról képesek beszélni, hogy milyen rosszul csinálod és nem ez a megoldás. Akkor is, ha ez az igazság. Nem segít.
Mert nem tudnak helyén kezelni egy problémát.Azt gondolják, hogy a fizikai fájdalom majd kompenzálja a lelki sérüléseket.
Nagy részt ez a média hibája és a szülők felelőtlensége, vagy az, hogy nem nevelték jól a gyereküket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!