Szerintetek lehívjam a barátomat? LENT BŐVEBBEN
13 éves vagyok és hát van egy kapcsolatom ami már egy éve tart, néhai megszakításokkal, de mindegy. A lényeg, hogy van ő.. Barátnőm azt javasolta hogy le kéne hívnom, hozzánk. Na de ott vannak a szüleim. :|
Van két testvérem ők már elmúltak 18 évesek, mindketten kapcsolatban vannak, náluk már nem kérdés ez a lehívósdi ügy. Na de nekem? Szerintem hozzám még ez túl korai, barátnőm (nem rossz családból származik) szerint ez normális dolog. Nem tudom anyát hogyan kérdezném meg... lány testvéremnek elvileg csak 16 évesen engedte meg a fiúzást. Én nem azért akarom lehívni, semmi rosszra nem kell gondolni. Csak úgy szimplán, mint egy 13 éves, aki nagyon szereti a barátját. Persze vannak srác haverjaim, akiket anyuék ismernek őket szó nélkül beengedik. Na, de, hogy van ez egy szerelmi üggyel? Barátnőm szerint meg kéne próbálnom, nem veszíthetek semmit.Anya nagyjából képben van a szerelmi helyzetemből.Nektek mi a véleményetek? Normális megértő felnőttek kérlek segítsetek!
U.i.: Kétségbeesett tini lány
13 éves? kapcsolat? ilyenkor mindig arra gondolok, hogy ilyen idősen a játék és a szórakozás még fontosabb volt...
De hogy válaszoljak, hívd le társasozni :)
NE tedd, csak a farkát követi a srác...
Amúgy hívd le játszani egy "Gazdálkodj Okosan" meccsre hozzátok, manapság az a menő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!