Nem akarok tonkretenni egy házasságot, mit tegyek?
26 éves friss diplomás nő vagyok.Nemrég egy rendezvényen osszefutottam egyik volt tanárommal még kozépsulibol.
Mivel elég magas funkcioban van az adott iskolában felajánlotta hogy menjek oda tanitani.
Csakhogy ennek az egésznek vannak előzményei..
Annak idején a kedvenc diákja voltam. Nem a tudásom, nem az eszem miatt, mert az általa tanitott tantárgyban soha nem voltam jo.Mindig kereste a társaságomat,nem akarok nagyon hosszu lenni, de a lényeg hogy nagyon kedvelt. Érezhetően és néha zavaroan mert hát a tobbieknek is feltűnt. Sokszor hülyéskedtek azzal hogy biztos bejovok neki, amit ha magamba nézek én is igy láttam...Sokan mondták hogy biztos azért ilyen velem mert hasonlitok a barátnőjére (mára feleségére), ráadásul a keresztnevünk is ugyanaz.
Aztán én elkerültem onnan, eltelt pár év és bevallom sokszor gondoltam rá. Ő kozben megnősült, elvette az akkori barátnőjét és gyerekük is van.
Ezen a rendezvényen találkoztam vele, véletlenül.
Elfogadtam az ajánlatát és azota kollégák vagyunk.
Egy ideig probálta magát tartani, de pár honapja bevalotta hogy egyszerűen olyan hatással vagyok rá hogy fél hogy elvesziti a fejét. Szo szerint igy fejezte ki magát.Elmondta hogy úgy érzi őszintének kell lennie velem, ahhoz hogy ne csináljon hülyeséget. Állitolag számtalanszor gondolt rám amig nem találkoztunk, de mit thetett volna,megnősült azt hitte időkozben én is már férjnél vagyok, vagy kapcsolatom van.
Ezt az egészet egy tanulmányi úton hozta elő és én azota is csak erre tudok gondolni.Meg arra hogy elkéstünk.
Én megkoszontem neki hogy őszinte volt hozzám és mondtam neki, hogy nem szabad tonkretennie a családját, és hogy én biztos nem leszek se az ő se más szeretője, bár nekem is vannak felé érzelmeim.Főleg azután amit bevalott.
Azota probáljuk tartani a távolságot,de nagyon nehéz.Van hogy elcserélem az ügyeletet a folyoson mikor vele kellene ügyelnem, de olyan is volt hogy lemondtam egy-két kirándulást.
Viszont most megint lesz egy tanulmányiút amit már nem tudok kikerülni...Előre félek, mert nap mint nap látom hogy néz rám. Annyira meg van változva azota. Lehangoltan jár be az iskolába, gyerekek is panaszkodnak hogy mostanában angyon szigorú.
Hogy lehet ezt elviselni?
Én már csak az idő erejében bizom. Hogy az majd mindent elrendez.
Bocsánat a helyesirásért, de egyrészt nem vagyok a legjobb formámban, másrészt a billentyűzetem is rakoncátlankodik.
Egyébként koszonom a biztato szavakat!Mindenképpen várok!
NEM a boldogság a lényeg! Egyáltalán nem biztos, hogy ha szétszakad egy család egy nő miatt, akkor majd boldogok lesznek!
Ne azzal törődj, hogy mit szólnának mások, hanem a saját lelkiismereteddel!
Ha majd eldönti, hogy szakítani akar a családjával, akkor gondolkodhatsz a közös életeteken. Addig viszont tartsd a távolságot.
Semmiféleképp ne menj bele abba, hogy megcsalja a párját. Te is érzed, hogy ez szemétség lenne, hiszen ezért van lelkiismeret furdalásod.
Ha mégis szeretne tőled valamit, nem csak futó kaland vagy, akkor úgyis elválik. Ha pedig csak a farka vezérli, akkor addig hiteget téged, míg a szeretője nem leszel.
Nem azt mondom, hogy szurkolj hogy elváljanak, de előbb utóbb úgyis megtörténne, ha már nem szereti a fickó a nőt. De ne lég te se, és ő se gerinctelen.
Én nem tudnék együtt lenni egy olyan emberrel akinek én voltam a szeretője, mert egyrészt engem is bármikor megcsalhat, másrészt nem tudnék felnézni rá. Nem tudnám tisztelni, hiszen nem volt tisztességes.
Most őszintén válaszolj magadnak.
Mit várnál egy kalandon kívül egy olyan embertől, aki egy nőcskéért borítja a családját? Feleség gyerek otthon, ő meg kufircol a zavarosba. Mindegy kivel, hiszen ma te vagy műsoron, holnap meg más lesz, mint ahogy feltehetően a véletlen találkozó előtt is találkozott más tanítványaival, akiket annak idején nem tudott ágyba vinni.
Tudod a kíváncsiság hajtja. Nem hiszem, hogy elhagyná érted a családját, egyszerűen csak kíván, legalább egyszer meg akar kapni. Ha annyira szerelmes lett volna anno, vagy annyira érdekelted volna szexen kívül is, akkor azért valljuk be a nyomodra akadhatott volna, valamint senki nem tartott fegyvert a fejéhez, hogy elvegye a feleségét. Elképzelhető, hogy szereti?
Törődj bele, kefélni akar egyet azt jó idő!
Ha ez kell neked akkor hajrá, ha nem akkor meg keress másik munkahelyet. Ne legyél már senkinek a k..vája.
Ha nem csak szexuális érdeklődés, valamint tényleg sz.r a házassága, akkor borítani fogja, és miután borította talán lehet közös jövőtök. Csak azt a napot féllábon nem tudod megvárni, mert sose fog eljönni.
Hazudik mint az összes félrek..félő pasi, hogy megkapjon. Ha belemész, lesz koppanás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!