Járt már valaki Dániában?
Figyelt kérdés
Azt szeretném megtudni, milyenek ott az emberek, hogy viszonyúlnak a magyarokhoz, kedvesek? Vagy milyenek?2014. márc. 11. 17:47
1/5 anonim válasza:
nem ismerem őket annyira,de ők jobban kiállnak az emberekért,mint a magyarok,annyi szent.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi elhiszem ;)
2014. márc. 11. 17:59
3/5 anonim válasza:
Egyszer régen kiírt egy Dániában élő magyar hölgyemén egy kérdést, és elbeszélgettem vele. Nekem többnyire pozitív benyomásom van az országról. Sőt... annyira lenyűgözött a témája (a kiírt kérdés témája), hogy azóta is el akarok menni oda.
4/5 anonim válasza:
Voltam és kérdezgettem is kint élőket. Nem nagyon foglalkoznak másokkal, hogy honnan jöttél, hogy nézel ki. Tehát annyiban hasonlít sok nyugati országhoz, hogy toleránsak, udvariasak, de igazi kapcsolatokat, barátságokat iszonyat nehéz kialakítani.
A külföldiekkel toleránsak, viszont ott mindig csak külföldi leszel.
5/5 anonim válasza:
A dánok,a zsidókért is kiálltak annak idején,akkor egy olyanról aki nincs üldözve gondolom,még szívesebben fogadják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!