Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Segítség! Nagyon félek....

Segítség! Nagyon félek. Valaki rosszat akar nekünk?!

Figyelt kérdés

Nagyon felek most mar !!! 12 eves lany vagyok es anyukammal mostoha testveremmel es a testveremmel aki most itt van londonbol

. elek egyutt.. es valaki ROSSZAT AKAR NEKUNK !! mar nem tudom nyar vegen lehetett hogy este volt es zorgettek a kaput ... (kertes hazban lakunk ) es a kutyank ugatott..meg volt vesze... (rotweirrer) es rugdosta a kaput... (nem volt reszeg)!! es akkor ki rohantunk anyaval a teraszra.. meg a battyam is ott volt.. es lattam egy kicsit kopasz fejet..de mar sotet volt nem lattam rendesen.. es elfutott.. kerlek !! nagyon felek...

es az osz vegen pedig ingereltek a kutyankat szinten... egy kutyaval elment a haz elott legalabb 10X egymas utan es mutogatta a kutyat a rotinak.. a rotink meg a teraszon a keritest eltorte a lentit meg atugrotta es kiszabadult... es akkor meg nekunk kellett fizetni egy huszast mert megharapta a masik kutyat ..amit MI NEM lattunk es szerintem NEM harapta meg !!! mert tudja hogy nem szabad.. okos kutya nagyon..

de ma volt a legfurcsabb !!!!! anya felment a kisboltba en meg utana akartam menni es latom az udvaron hogy a rotink szajaban egy gyongytyuk van... hat en nem tudtam mit szolni... felmentem anya utan es elmondtam neki..es arra gondoltunk hogy meg volt mergezve a tyuk. aztan kaptak a kutyak tejet...DE NAGYON FELEK !!! Mar az ablakon se merek kinezni... Nincs a szomszedban tyuk es nagy a kerites..

en meg nem erzem magam biztonsagba segitseg MIT TEGYEK ?!?

2014. márc. 8. 21:41
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
71%

Na jó, nekem is van kutyám, ezért tudom olyan biztosan a megoldást:

A ti kutyátok egy neveletlen dög. Talán kissé idegbeteg is, ha ilyen könnyen ingerelhető. De ez csak feltételezés, vegyük a tényeket. Nem lehet az utcátokban sétálni, mert a rotitok gondol egyet, áttöri a kerítést és megharapja akit ott talál, most még "szerencsétek" volt, hogy csak egy másik kutyát, nem egy kisgyereket. Aztán kiszökdös tőletek, megölt egy tyúkot, a tetemét hazavitte és te idegenektől félsz... Anyukám, nem sok hiányzik, hogy az kontrollvesztett kutyátok rátok támadjon! Menjetek vele kutyasuliba, ahol nem a kutya tamul, hanem TITEKET TANÍTANAK MEG, HOGYAN KELLENE MEGNEVELNI EGY KUTYÁT!

2014. márc. 8. 22:12
 12/20 anonim ***** válasza:
Na látod pont ettől idegbeteg a kutya. Nem rugdosni kell, hanem tanítani. Talán akkor nem rontana ki támadólag. Remélem anyád lábát legközelebb leharapja, aztán megtanultok kutyát nevelni.........
2014. márc. 8. 22:18
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Itt van a csont elásva! Rossz gazdák vagytok, nem értetek a neveléshez! Nem a kutya hibája, ha megharap valakit, hanem a tiétek. Irány a kutyaiskola!

És amúgy meg milyen segítséget vársz? Ne idegen embereknek rinyálj, menj és beszélj anyukáddak a történtekről, mert mi semmiben nem tudunk segíteni.

2014. márc. 8. 22:20
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

"a kezéből eszik"

Ha sokat rugdossa, akkor egyszer biztosan.

Ugye érted???

2014. márc. 8. 22:23
 15/20 anonim válasza:
100%

Mit csinál anyukád?Rugdossa????????

...és akkor csodálkozol ha nem fogad szót,ha kiszökik,ha tyúkokat hoz haza?Ha fizetni kell,mert támad!Köszönd meg anyukádnak hogy rettegsz.

Minek egy állatot rugdosni?Elérsz vele valamit?

...és te ilyenkor nem sajnálod?

Ez állatkínzás,büncselekmény,csak sajnos az ilyenek mindig megússzák.

2014. márc. 8. 22:25
 16/20 A kérdező kommentje:
Mert bakker ti hogy nevelitek ?! leorditjatok a fejet amikor valami rosszat csinal... nem ugy rugdossa hogy agyonveri bakker belerug egyszer egy kicsit hogy megnevelje bakker es csoda a csoda valamert megis nagyon tiszteli anyamat.. talan mert farhatot ad neki vacsorara meg mindennap foglalkozik vele..
2014. márc. 8. 22:42
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

bakker

"anya jol megrugdossa" Te írtad.

bakker

Kutyát nem rugdosunk, szuper, hogy ilyeneknek rotijuk van.

bakker

Anyádnak ez a kutyával foglalkozás, mi?

bakker

Ismerem a fajtáját...

bakker

2014. márc. 8. 22:47
 18/20 anonim ***** válasza:
Mert bakker ti hogy nevelitek ?! Menj el csak megnézni egy órát egy kutyaiskolába és rájössz. Miért szerinted minden engedelmes kutyát veréssel tanítanak? Semmit nem ér, anyádtól fél, mégsem tudja azt mondani hogy marad és nem rontana ki egy másik kutyára. Nem tudja azt mondani, hogy nyugszik, vagy csönd, mert ha tudná, nem acsarkodna a kerítésnél. De feltételezem egy parancsszót sem ismer, még az alapokat sem...
2014. márc. 8. 22:54
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Minél előbb ajándékozzátok el a kutyát jó helyre. Állatkínzás, amit műveltek, bűnözők vagytok. Anyád állatkínzó, te pedig tettestárs. Remélem egyszer valaki meglátja, mit műveltek a kutyával és ugyanúgy "jól megrugdos" titeket is, vagy egy kicsit mégjobban.
2014. márc. 8. 23:08
 20/20 anonim ***** válasza:
79%
Gyenge sztori:D Inkább verd ki, és feküdj le aludni.
2014. márc. 8. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!