Segítség! Nagyon félek. Valaki rosszat akar nekünk?!
Nagyon felek most mar !!! 12 eves lany vagyok es anyukammal mostoha testveremmel es a testveremmel aki most itt van londonbol
. elek egyutt.. es valaki ROSSZAT AKAR NEKUNK !! mar nem tudom nyar vegen lehetett hogy este volt es zorgettek a kaput ... (kertes hazban lakunk ) es a kutyank ugatott..meg volt vesze... (rotweirrer) es rugdosta a kaput... (nem volt reszeg)!! es akkor ki rohantunk anyaval a teraszra.. meg a battyam is ott volt.. es lattam egy kicsit kopasz fejet..de mar sotet volt nem lattam rendesen.. es elfutott.. kerlek !! nagyon felek...
es az osz vegen pedig ingereltek a kutyankat szinten... egy kutyaval elment a haz elott legalabb 10X egymas utan es mutogatta a kutyat a rotinak.. a rotink meg a teraszon a keritest eltorte a lentit meg atugrotta es kiszabadult... es akkor meg nekunk kellett fizetni egy huszast mert megharapta a masik kutyat ..amit MI NEM lattunk es szerintem NEM harapta meg !!! mert tudja hogy nem szabad.. okos kutya nagyon..
de ma volt a legfurcsabb !!!!! anya felment a kisboltba en meg utana akartam menni es latom az udvaron hogy a rotink szajaban egy gyongytyuk van... hat en nem tudtam mit szolni... felmentem anya utan es elmondtam neki..es arra gondoltunk hogy meg volt mergezve a tyuk. aztan kaptak a kutyak tejet...DE NAGYON FELEK !!! Mar az ablakon se merek kinezni... Nincs a szomszedban tyuk es nagy a kerites..
en meg nem erzem magam biztonsagba segitseg MIT TEGYEK ?!?
Cukimániákuslány, menj aludni, találj ki jobb sztorit.
1. Tanuld meg leírni a fajta nevét.
2. Egy kutya, ha már kiront a kerítésen, dühöngve, biztos, hogy nem csak nézegetné a másik kutyát. Nagyon okos, ha nem ismeri a "marad" parancsszót.
3. Mellesleg a mérgezésre sz@rt sem ér a tej, csak megsúgom...
Nem tudom, hogy mennyi a valóság a történetből, de ha így van, akkor a kutyával van az adott illetőnek gondjai.
Minálunk sajnos olyanokat csinálnak, hogy ha kiakarják rabolni a házat, akkor a kutyáknak bedobálnak valami kaját, amit altatóba mártogattak.
Másik verzió: Megmérgezik a kutyákat, Pl fagyállóba vagy méregbe mártogatják a falatokat, és bedobják a házhoz.
És van még egy verzió: Sajnos a tv-be nagyon sokszor lehet látni, hogy egyes emberek a húsgolyókba, húscafatokba szög és hasonló éles tárgyakat rejtettek. A kutya megeszi, és szörnyű kínok között hal meg. Az ilyen ember megérdemelné, hogy élje át, amit egy ártatlan lénynek okozott.
A másik dolog: Minálunk is vannak olyan idióta szomszédaink, akik tudják, hogy a kutyánk védi a területét. Nem egyszer vettük észre, hogy kavicsokkal és hasonlókkal dobálta ( a kutya telken belül volt, kerítésen kívülről dobálta ). Mindössze annyi baja volt, hogy a kutya vonyított vagy 5 percet, de őt zavarta. ( Az már más tészta, hogy a kutyája is azt csinálta).
Vagy ami még volt: Benyúlt a kerítésen belülre, mert az ő mondása szerint ne menjen át tőlünk egyetlen egy gaz sem.
Szóltunk neki, hogy ne nyúlkáljon, de nem érdekelte. Direkt akkor tevékenykedett, amikor nem voltunk a kutyusunk közelébe, csak néha vettük észre, hogy mit művel.
Vagy direkt oda öntötte a hátsó kertbe a hypós felmosós vizet, ahonnan az állatoknak ( közöttük a kutyánknak is) szedek füve. A gond az, hogy feljelenteni nem tudjuk, mert nem tudjuk bizonyítani. Mire fényképezőgép után nyúlnánk, már abba is hagyta a dolgokat.
"a cukimaniakuslany nevet pedig a noverem adta mert mindig igazgatom a zoknit a labamon"
Ezen behaltam xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!