Nyugati aluljáró, hogy is van ez?!
Már nem egyszer fordult velem elő, hogy a saját bőrömön vagy egyszerűen csak tanúja voltam a történésnek. Vannak ezek a kihelyezett legális kunyerálók, akik megbízott szervezetekkel állnak kapcsolatban és nekik "gyűjtenek"- rákos betegek, árvák, menhelyek stb. Na most én gyakran zenehallgatás közben csak a perifériás látásomra hagyatkozva belefutok egy egy ilyenbe, mert összekeverem a szerencsétlen szórólapozó diákokkal. Nem is lenne baj, 1-2x még meghallgatja őket az ember, de az az erőszakosság, amit művelnek, UNDORÍTÓ. A jó múltkor beszélek a barátnőmmel és véletlenül egy ilyen jóasszonyba belefutottam és elkezdte a szánalmas monológját, én viszont ezt megelőzve rámosolyogtam és mondtam neki, hogy bocsi mégsem. Erre utánam ordibált, hogy röhögjél csak, a másik ajtót is kinyitom neked, hogy beférjél a metróba (na jó valóban nem vagyok egy konfekcióméret,de akkor is)
A kérdésem, hogy nekik mindent szabad, illetve, hogy amikor szavakkal inzultálják az embereket, akkor hova lehet fordulni az ilyennel, szívem szerint kirúgatnám és akkor mehetne koldulni a magánéletben is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!