Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nyugati aluljáró, hogy is van...

Nyugati aluljáró, hogy is van ez?!

Figyelt kérdés

Már nem egyszer fordult velem elő, hogy a saját bőrömön vagy egyszerűen csak tanúja voltam a történésnek. Vannak ezek a kihelyezett legális kunyerálók, akik megbízott szervezetekkel állnak kapcsolatban és nekik "gyűjtenek"- rákos betegek, árvák, menhelyek stb. Na most én gyakran zenehallgatás közben csak a perifériás látásomra hagyatkozva belefutok egy egy ilyenbe, mert összekeverem a szerencsétlen szórólapozó diákokkal. Nem is lenne baj, 1-2x még meghallgatja őket az ember, de az az erőszakosság, amit művelnek, UNDORÍTÓ. A jó múltkor beszélek a barátnőmmel és véletlenül egy ilyen jóasszonyba belefutottam és elkezdte a szánalmas monológját, én viszont ezt megelőzve rámosolyogtam és mondtam neki, hogy bocsi mégsem. Erre utánam ordibált, hogy röhögjél csak, a másik ajtót is kinyitom neked, hogy beférjél a metróba (na jó valóban nem vagyok egy konfekcióméret,de akkor is)

A kérdésem, hogy nekik mindent szabad, illetve, hogy amikor szavakkal inzultálják az embereket, akkor hova lehet fordulni az ilyennel, szívem szerint kirúgatnám és akkor mehetne koldulni a magánéletben is!

2014. márc. 7. 15:18
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mivel szinte biztos, hogy csak kitaláltak valamit és arra "gyűjtenek". Nincs fönőke, tehát nincs kinek kirúgnia.
2014. márc. 7. 15:21
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a magánéletében kunyerál... ugye nem hiszed el komolyan, hogy ez a sok kéregető ténylegesen létező szervezeteknek kéreget? Azt neten csinálják, plakátokkal, tévéreklámokkal, újsághirdetésben, de főleg számlaszámmal, nem kézpénzt kunyizva aluljárókban. Legközelebb alázd meg te is verbálisan, mondd, hogy sietsz, neked ugyanis van normális munkád/tanulni sietsz, hogy ne aluljárói koldusként végezd... Engem is lek_urvázott már ugyanezért valami fiatal gyerek, ilyenkor nem szabad felhúzni magad, nekik ez a napjuk fénypontja, érted..
2014. márc. 7. 15:25
 3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm mindkettőtöknek. nem, nem hiszem el természetesen, hiszen akkor én is adományoznék, de szánalmas, amit művelnek! Igen visszaszólni lett volna mit, csak nem akartam egy csökevénnyel leállni vitatkozni, aki valószínűleg azért áll ott mert nehéz volt az érettségi és többre nem futotta! próbálom ezeket kiszűrni a mindennapjaimból és nem erre összpontosítani, de egy egy ilyen kis megjegyzés tönkre tudja tenni az ember napját! ÉLJENEK A BUNKÓ LELKI SZEGÉNY EMBEREK!
2014. márc. 7. 15:32
 4/6 anonim ***** válasza:
Elég béna vagy kérdező, csak simán tovább kell sétálni, én már észre se veszem őket a nyugatiban
2014. márc. 7. 15:41
 5/6 A kérdező kommentje:
hát köszi :D
2014. márc. 7. 15:50
 6/6 legion ***** válasza:
Legyen paprikaspayd,Gunbox fegyverbolt,legalis!Amugy mondd nekik,ha tarhalnak,sajnos csak papirpenzem van!Vagy,bocsi,nem tudok munkat adni!
2016. aug. 14. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!