Deák Ferenc téri metro aluljáró?
Melyik vonallal mész?
Felmész a mozgólépcsőn és ki lesz írva merre van
a kijárat- Aztán valakit megkérdezel,hol van a villamosmegálló és ennyi
Ja a Madách tér felé menj
(ha már fent vagy)-
Mikor először mentem arra én is csak pislogtam... igazából követtem a feliratokat amik ki voltak rakva és egész sima ügy volt úgy.
szal olvasd el a táblákat...
Maga az aluljáró nem bonyolult, sokkal bonyolultabbak vannak. Annyi, hogy ott fut össze mindhárom metró és azok között is van közvetlen átszállás. De ez téged úgysem érint.
Amikor leszállsz a metróról, keresd meg azt a mozgólépcsőt, ami felfelé visz. Azon menj fel, azután fordulj balra. Ott is lesz egy mozgólépcső, azon is menj fel. Menj ki a bal oldali üvegajtón, és tartsd az irányt. Ott lesz szemben az a lépcső, ami felvisz a villamoshoz. De ki is van táblázva.
Illetve ha bárhol felmész a felszínre, látni fogod, hol a villamosmegálló, vagy ha mégse, akkor kérdezz meg bárkit, tudni fogja.
Így van, semmi para és kérdezősködj nyugodtan.
Felfelé hagyd el az állomást (lefelé az M2 peronjára jutnál), majd fordulj balra és menj ismét fel. Pont szemben (talán enyhén balra) lesz a lépcsô, ami felvisz a villamoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!