Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek? Hagyjam abba?

Ti mit tennétek? Hagyjam abba?

Figyelt kérdés

Pszichológiát tanulok,gyűlölöm, de ez a 3. szakom (az elsőt otthagytam a másodikért, ahonnét kidobtak). Depressziós vagyok miatta és nagyon sokszor gondolkodom az öngyilkosságra. Szorongok és nagyon stresszelek, idegileg teljesen határokon mozgok, mert nekem túl sok itt a stressz (nem a sok tanulás miatt hanem mert pl. mindig kell előadást tartanunk és rengeteg ember előtt beszélni, ami nekem nem megy) és sokat is van zokogási rohamom. Ti mit tennétek a helyemben? Próbáltam szedni gyógyszert, de nem segít hosszútávon és utána csak rosszabb, beszélni nem tudok róla, mert elbőgöm magam (pl. most is)... inkább lennék öngyilkos minthogy tovább ebben az állapotban tovább legyek.

köszi

21/L

2014. márc. 3. 18:15
 1/3 anonim ***** válasza:
Pszichológiát tanulsz? TE? Sürgősen hagyd abba, hozzád lelkibeteg emberek mennek majd segítségért, de a vége az lesz, hogy te panaszkodsz nekik, ők meg majd próbálnak erőt önteni beléd...
2014. márc. 3. 18:38
 2/3 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nincs szándékomban ebben a "szakágban" dolgozni
2014. márc. 3. 18:54
 3/3 anonim ***** válasza:
Akkor meg pláne hagyd abba. 21 vagy, nem késtél el semmivel. Unokatesóm 30 évesen ébredt rá, hogy mivel akar foglalkozni, 4 évvel később diplomázott le, most negyvenes és boldog. Csináld azt, amit szerettél, fuss neki újra, menni fog!
2014. márc. 3. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!