Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Félek, mit csináljak?

Félek, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Nem tudom, hogy jó témába írom-e a kérdést, de ha nem elnézést......

Holnap lesz az első napom az új iskolámban, és nagyon félek...

Az új tanárok, máshogy tanított tantárgyak, és főként az új osztálytársaim hozzáállása miatt...

Meg amiatt is, hogy nem beszéltük meg az igazgatóval, hogy ha megérkezem, akkor mit csináljak, mert nem biztos, hogy anyukámat beengedik a portán túl, és ha egyedül maradok, akkor nem tudom, hogy mi legyen...A különböző osztálytermek nem tudom, hogy hol vannak, plusz nem ismerek tanárokat, még az osztályfőnökömmel sem találkoztam, és a gyerekekkel, sem, tehát ha a termet megtalálom, akkor sem fogják tudni, hogy kivagyok....Emiatt még idegesebb vagyok, egyszerűen félek!!!

Mit csináljak?Hogy szokjam meg az új helyet, hogy "éljem túl" a holnapi napot? A válaszokat előre is köszönöm!:)

12/L

2014. márc. 2. 18:09
 1/5 anonim válasza:
100%
Vedd lazára a dolgokat, nem kell semmitől, senkitől félni, velem is volt ilyen. Ez olyan PL: mintha elmész nyaralni egy idegen helyre, és ott egy szállodába laksz.
2014. márc. 2. 18:16
 2/5 intrepid ***** válasza:
100%
Menj oda kicsit hamarabb kezdésnél, cövekelj le a tanári elé, és várj, amíg megszólít valaki. Mondd el neki, hogy új vagy, ilyen és ilyen osztályba fogsz járni, XY az osztályfőnököd, és most nem tudod, hogy mit kell csinálnod.
2014. márc. 2. 18:21
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek a választ, és a jó tanácsokat!

Megpróbálom okosan csinálni, ahogy mondtátok!:)

2014. márc. 2. 18:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem kell betojni. Minden újat meg kell előbb ismerni. Itt is ugyanolyanok az emberek az osztálytársak, mint máshol. Itt is lesznek akiket szeretsz, meg akiket nem. A többiek ugyanilyen idegesek voltak, amikor először mentek ide. A portás biztosan tudja, hol van az osztályod, el fog igazítani.
2014. márc. 2. 18:55
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

Igyekszem megnyugodni...

Csak már volt rossz élményem az új iskolába menetellel, lehet, hogy ezért is vagyok idegesebb.:)

2014. márc. 2. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!