Mozgássérült vagyok 18 éves srác kollis vok lábügyileg vannak gondjaim két bottal mek és nem tudom még magam mindig el fogadni olyannak amilyen vagyok! E miatt nem is nagyon járok ki a szobából csak kockulok?
Ráadásul aki 2 bottal megy, az fog bot nélkül is, ha meg van a kellő akarat erőd, és nem adod fel. Soha ne adj fel semmit érted? Semmit.
Ismerek egy srác anyukáját, a gyerek balesetet szenvedett, kó,mába esett fél évig volt kómában, ujra kellett tanulnia mindent, nem tudott beszélni, enni, járni semmit, csak vegetált. Az édesanyja nem mondott le róla, pedig a gyerek orvosai igen. Kilépett a nő az akkori munkahelyéről, és két év alatt rendbe hozta a gyereket. Most végzett a srác jogon.Jár, és meg nem mondod, hogy bármilyen baja lett volna, talán egy picit lassúbb, de ez szerintem ahonnan indult semmi. Az a srác, akiről azt mondták, soha nem fog beszélni, járni.
erre csak annyit mondok hogy múltkor egy kerekesszékes srác csinálta a legnagyobb bulit a táncparketten.
a vok az a vagyok agy nélkül. szerintem sokkal jobb benyomást keltenél ha normálisan használnád a szavakat.
1. aki beleköt a helyesírásodba azzal ne foglalkozz, itt gykn(úristenrövidítettem!) sok ilyen troll van. a trollok lényege, hogy kötekednek, mert őket ez teszi boldoggá.
2. nincs olyan hogy csak akarni kell. a legnagyobb hülyeség hamis álmokat kergetni.
3. általában azok okoskodnak így akiknek semmilyen komolyabb problémájuk nem volt az életben, tehát az ilyenekre sem érdemes hallgatni.
4. lényeg: ismerkedj emberekkel a netről. akad majd köztük olyan, aki nem tahó, és jó társaságod lesz. minél több embert ismersz meg, annál jobban fogod ismerni őket, illetve nagy az esély rá hogy annál gyorsabban fog fejlődni a jellemed.
főképp olyanokkal töltsd az időd, akik tudnak foglalkozni veled lelkileg és fizikálisan is, és enm csak időtöltés vagy nekik. mivel nem ismerem a helyzeted, nem tudom, milyen lehetőségeid vannak, de ezzel egyetértek: " Ne csak jatssz a gepen hanem programozas weblapkeszites stb ezekből sok-sok pénzt be tudsz szerezni. Es talán a későbbiekben fejlettebb lesz az orvosi technológia".
csak kiegészítem azzal, hogy keress társaságot is, mert a boldogsághoz nagyon fontos, hogy legyenek kapocsolataid. éremes lenne veled hasonlóakkal ismerkedni, vagy olyanokkal, akik hasonlóak voltak. sokat tanulhattok egymástól, vagy barátságok is kialakulhatnak.
5. a legfotnosabb, hogy sose kerülj olyan helyzetbe, hogy feladd. ha nem is tudsz futni, próbálj olyan sportot végezni, ami a felsőtestre erősít, pl felhúzások, súlyzózás. önmagában ez is sokat fog segíteni az önbizalmadon és az egészségi állapotodon (hormonálisan is = boldogság).
most van valaki a közeledben, akitől tudsz segítséget kérni? érdemes olyanokkal ismerkedned akikkel gyakrabban is tudsz találkozni.
sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!