Hogy lehet csak úgy megismerkedni vadidegen emberekkel?
A minap a buszon láttam hogy az épp felszállt utas megkérdezte a sofőrt egy adott csatlakozásról, majd elmondta neki hogy miért akarta ezt tudni meg hogy miért megy oda, aztán bemutatkozott és szóba elegyedtek egymással. Majd addig beszélgettek amíg le nem szállt.
Sose értettem hogy képesek egyesek egy ismeretlennel így szóba állni és kommunikálni vele. Én ilyenre nem lennék képes.
Ti hogy látjátok ezt a dolgot?
Vannak közvetlen emberek mint ahogy én is, attól mert bemutatkozok és akár személyeskedés is lehet a dologból még nem fognak másnapra az árokban találni egy terményes zsákban.
Sok fiatal lánnyal beszéltem már aki szimpatikus volt, öregemberhez is akadt szerencsém kórházban, tehát ismerkedni beszélgetni kell mert társas lény igényli a törődést.
21F
aki vevő rá, azzal könnyen szóba lehet elegyedni. én pl. szívesen beszélgetek bárkivel, feltéve ha értelmes témát dob fel.
persze nem komoly barátság céljából teszem ezt, inkább csak az időt ütöm el vele, kicsit belelátok más emberek sorsába, életébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!