Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti mit gondolnátok, ha látnáto...

Ti mit gondolnátok, ha látnátok egy lányt a buszon, aki könyvet olvas és sírdogál?

Figyelt kérdés

Ma tömött helyijáratos buszon utaztam és előkaptam a könyvet, aminek épp a végére értem. És bizony a fájdalom, hogy ilyen hamar véget ért ez a lebilincselő olvasmány és a meghatódottság egyvelege sírásra fakasztott. Nem tehetek róla, mélyen érző ember vagyok szerencsére.

Csak pusztán kíváncsiságból kérdezem, hogy mit gondolnátok, ha ilyet látnátok? Nagyon sokan voltak a buszon és rendesen megnéztek maguknak.

22/L

2014. febr. 27. 21:36
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

8-as:

Akkor mi rokonlelkek vagyunk, mert én is így vagyok ezzel. :)

2014. febr. 27. 21:52
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Először azt gondolnám hogy egyáltalán mit keresek én egy tömött buszon, ami ráadásul helyijáratos :D

Amúgy kicsit furcsállanám ha látnám h vki csak úgy elkezd sírni.

2014. febr. 27. 21:55
 13/22 anonim ***** válasza:

És te jól érzed magad így, hogy érzékenyebb vagy az átlagnál, örülsz neki?

Én néha úgy élem meg, hogy bárcsak ne lennék ennyire érzékeny, de aztán meglátom a szomorúság/fájdalom szépségét, ilyenkor születnek a legszebb harmóniák, dallamok és aztán hálát adok az égnek, hogy ilyen érzékeny vagyok.

#8as voltam.

2014. febr. 27. 21:59
 14/22 anonim ***** válasza:

Arra gondolnék hogy vagy a könyv annyira tragikus történetet ír le, hogy az ember elsírja magát (olvastam már olyan könyvet amin többször elsírtam magam)

Vagy bántja nagyon valami, és a könyv csak álca, hogy olvass..

2014. febr. 27. 22:01
 15/22 A kérdező kommentje:
Igazából olyan nagyon nem volt tragikus a könyv, talán csak én vagyok érzékenyebb az átlagnál. Könnyen meghatódok és mások fájdalmát is úgy át tudom élni, mintha velem történne.
2014. febr. 27. 22:04
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon aranyos vagy, hogy mások iránt ekkora empátiával rendelkezel!
2014. febr. 28. 10:03
 17/22 anonim ***** válasza:
Elgondolkodnék azon, hogy a könyv miatt sir-e, vagy a könyv olvasásával csak próbálta elterelni figyelmét a gondjáról. Furcsállnám.
2014. febr. 28. 10:07
 18/22 anonim ***** válasza:

Azt gondolnám, meghatott a könyv története. Mulatságos lenne a körülötted lévő emberek reakcióit figyelni. Vicces mennyire elképednek az emberek, ha valami olyasmit látnak, ami kicsit is eltér a (az általuk) megszokottól.

Általában elpityeredek én is, bár közterületen azért vissza szoktam fogni magam. Ez azért van, mert belém nevelték, hogy mások előtt sírni gyengeség, mindig ezt láttam

2014. febr. 28. 12:09
 19/22 anonim ***** válasza:
Azt gondolnám meghatott a könyv története. Mulatságos lenne a körülötted lévők reakciót figyelni. Vicces mennyire elképednek az emberek, ha valami eltér a (az általuk) megszokottól.
2014. febr. 28. 12:12
 20/22 anonim ***** válasza:
Bocsi, nem akartam kétszer elküldeni. :)
2014. febr. 28. 12:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!