Ti mit gondolnátok, ha látnátok egy lányt a buszon, aki könyvet olvas és sírdogál?
Ma tömött helyijáratos buszon utaztam és előkaptam a könyvet, aminek épp a végére értem. És bizony a fájdalom, hogy ilyen hamar véget ért ez a lebilincselő olvasmány és a meghatódottság egyvelege sírásra fakasztott. Nem tehetek róla, mélyen érző ember vagyok szerencsére.
Csak pusztán kíváncsiságból kérdezem, hogy mit gondolnátok, ha ilyet látnátok? Nagyon sokan voltak a buszon és rendesen megnéztek maguknak.
22/L
8-as:
Akkor mi rokonlelkek vagyunk, mert én is így vagyok ezzel. :)
Először azt gondolnám hogy egyáltalán mit keresek én egy tömött buszon, ami ráadásul helyijáratos :D
Amúgy kicsit furcsállanám ha látnám h vki csak úgy elkezd sírni.
És te jól érzed magad így, hogy érzékenyebb vagy az átlagnál, örülsz neki?
Én néha úgy élem meg, hogy bárcsak ne lennék ennyire érzékeny, de aztán meglátom a szomorúság/fájdalom szépségét, ilyenkor születnek a legszebb harmóniák, dallamok és aztán hálát adok az égnek, hogy ilyen érzékeny vagyok.
#8as voltam.
Arra gondolnék hogy vagy a könyv annyira tragikus történetet ír le, hogy az ember elsírja magát (olvastam már olyan könyvet amin többször elsírtam magam)
Vagy bántja nagyon valami, és a könyv csak álca, hogy olvass..
Azt gondolnám, meghatott a könyv története. Mulatságos lenne a körülötted lévő emberek reakcióit figyelni. Vicces mennyire elképednek az emberek, ha valami olyasmit látnak, ami kicsit is eltér a (az általuk) megszokottól.
Általában elpityeredek én is, bár közterületen azért vissza szoktam fogni magam. Ez azért van, mert belém nevelték, hogy mások előtt sírni gyengeség, mindig ezt láttam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!