Van rá remény, hogy a cigány probléma belátható időn belül megoldódik Magyarországon?
Figyelt kérdés
Őszintén mondom, hogy félek és féltem a szeretteimet. Már teljesen természetes, hogy minden 10. ember cigány, és naponta erőszakolnak, rabolnak, fenyegetnek, bántanak és gyilkolnak közülünk embereket. Minket a saját volt osztálytársam rabolt ki a bandájával, miközben a házban aludtunk, ki tudja, mi történt volna, ha felébredünk. Bizonyíték híján a rendőrség elengedte, megúszta, hónapokkal később láttam fukszokkal a nyakában, amit anyukám keményen megdolgozott pénzén vett magának. És ezek minden napos dolgok, mindenki fél tőlük! És egyre többen vannak, mi lesz ennek a vége?? Nem merek gyereket szülni mert 15 év múlva esetleg minden napos lesz, hogy megerőszakolják a cigányok. Most komolyan, mi várható ebben az országban???2014. febr. 24. 09:47
11/14 anonim válasza:
minden 5. születendő gyerek cigány (2001-es adat) azóta nyilván több, de nem tudom, mennyivel. lehet, hogy minden 4,7. gyermek.
12/14 anonim válasza:
Van, de nem sok.Egy átlag magyarnak 1-2 gyereke van ( a mai 30 körülieknek javarészt egy sincs), a cigánynak meg 5-7.
Ha a magyarok több gyereket vállalnának talán nem lenne ilyen arány a fémpajorok és a magyarok között.
Most engem tarthattok H*tlernek, kicsit rasszista is vok, de akkor ennyi erővel minden épeszű magyar az, de sztem össze kéne fogni ellenük és a régi bevált módszerekkel (kemence, gázkamra, koncentrációs tábor) eltávolítani őket a föld színéről.És az országnak se kéne fizetni a havi segélyt, 96.000 ft családit egy réti néger familiának.
13/14 anonim válasza:
"Van rá remény, hogy a cigány probléma belátható időn belül megoldódik Magyarországon?"---persze 100 év múlva mikor már az összes magyart megették, mikor már 1 fűszál sem maradt, mikor minden giliszta és bogár eltűnt a földekből... Nos akkor ez az "áldott" nép, mint megannyi sáska szétrajzik a világra, akkor Magyarország újra kivirul!
14/14 anonim válasza:
Épp mai eset: vagy 40 (szó szerint!) cigány száll fel egy borsodi távolsági buszra, és persze minden ülő utasba belekötöttek,hogy "ájjá mán fel", az nem zavarja őket,hogy munkából jöttünk sokan. Egy csaj vissza is szólt,hogy 12 órázott, erre csak gúnyolódni tudtak,hogy ők is dolgoztak, meg az iskolából jöttek - illetve ezt mondták: "de rossz má nektek"....a jó hír,hogy senki sem állt fel :p :) De belegondolni is rossz,hogy milyen lesz ez az ország, ha ilyen szutykok fogják alkotni a többséget, akik fél órát sem bírnak buszozni kötekedés nélkül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!