Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Van rá remény, hogy a cigány...

Van rá remény, hogy a cigány probléma belátható időn belül megoldódik Magyarországon?

Figyelt kérdés
Őszintén mondom, hogy félek és féltem a szeretteimet. Már teljesen természetes, hogy minden 10. ember cigány, és naponta erőszakolnak, rabolnak, fenyegetnek, bántanak és gyilkolnak közülünk embereket. Minket a saját volt osztálytársam rabolt ki a bandájával, miközben a házban aludtunk, ki tudja, mi történt volna, ha felébredünk. Bizonyíték híján a rendőrség elengedte, megúszta, hónapokkal később láttam fukszokkal a nyakában, amit anyukám keményen megdolgozott pénzén vett magának. És ezek minden napos dolgok, mindenki fél tőlük! És egyre többen vannak, mi lesz ennek a vége?? Nem merek gyereket szülni mert 15 év múlva esetleg minden napos lesz, hogy megerőszakolják a cigányok. Most komolyan, mi várható ebben az országban???

2014. febr. 24. 09:47
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
97%

Ugyan miért lenne várható?

Ez van 1000 éve, mitől lenne másképp?

Ráadásul a semmirekellő politikai elit úgy éri el, hogy az emberek ne velük foglalkozzanak, hogy más "témát" adnak nekik.

Évek óta adják a lovat a cigányok alá, egyre több joguk van, egyre több segély kapnak, soha ennyi cigányok javára történő vérlázító intézkedés, ítélet stb nem volt, mint most.

ennek pedig az lesz az eredménye, hogy ez a helyzet ennél csak rosszabb lesz.

Nem tudom hol laksz, de már alig lehet találni olyan települést, ahol ilyen jó a cigányok aránya, hogy 10 emberből csak 1 cigány van.

A kisebb települések teljesen elcigányosodtak, és ha szaporulatot nézem, akkor ez vár az egész országra.

Ennek csak akkor lesz vége, ha már többen lesznek mint a magyarok, mert akkor éhenhalnak, mert nem lesz, aki megtermelje a parazitáknak a segélyt.

2014. febr. 24. 09:57
 2/14 anonim ***** válasza:
15%
Akkor van remény, ha olyan párt kerül hatalomra, amelyik nemcsak ígérgeti az új munkahelyeket, hanem létre is hozza azokat, munkát biztosítva a cigányságnak is. Felszámolja az elkülönítést, mintegy asszimilálja a cigányságot, biztosítva nekik egyébként az identitás megtartását épp úgy, mint más nemzetiségeknek (szlovák, román, német stb.).
2014. febr. 24. 10:41
 3/14 A kérdező kommentje:
Dolgozó cigány? :) Jó vicc! Ha esetleg egy dolgozik is, a rokonai, barátai kifosztják a munkáltatót. Mindannyian tudjuk, hogy a cigányok nem szeretnek dolgozni, nem véletlenül mondjuk a trehány, összecsapott munkára, hogy "cigánymunka". Ezen kívül megbízhatatlanok, ezért nem alkalmazza őket senki. Ha felveszed, lusta és kirúgod, rád gyújtják a házad. Te talán felvennél cigányt a saját cégedhez? Őszintén!
2014. febr. 24. 20:25
 4/14 anonim ***** válasza:
79%
Nem a FIDESZ-re kéne talán szavaznod.
2014. febr. 24. 21:59
 5/14 anonim ***** válasza:
4%
A magyarok sem szeretnek dolgozni. Senki se szeret dolgozni.
2014. febr. 25. 13:17
 6/14 anonim ***** válasza:
55%

Egyébként ez lesz Magyarországon 15 év múlva:

[link]

2014. febr. 25. 14:47
 7/14 anonim ***** válasza:
66%

Nem értem a problémád... Pintyusz bácsi szerint rend van, egy bűncselekmény sem történik az országban... elnézést, mármint a Rózsadombon.

Nincs rá remény, mert az emberek birkák, elég rendesen manipulálja őket a média, ezért nem fognak olyan pártot hatalomra juttatni, amelyik tenne is az ügy érdekében. Akik pedig jelenleg irányítanak, és felhatalmazták őket az emberek 2/3os többséggel, ők nem fognak tenni semmit, mert az ő családtagjaik, barátaik messze vannak az átlagember életterétől és a problémáitól, így a bűntényektől is, éppen ezért soha a büdös életben nem fognak azonosulni velük.

Másrészről pedig sokkal egyszerűbb megoldás számukra szőnyeg alá söpörni a problémát és szavakon fennakadva és lovagolva telekürtölni a sajtót kreált problémákkal.

Na ezt megszívtam, ezzel sikerült felkerülnöm a moszad és a tek listájára is, mint a legrasszistább hozzászóló.

2014. febr. 25. 15:14
 8/14 anonim ***** válasza:
66%

[link]

De ez népszámlálási adat.. atelepülés, ahol ,,nincs cigány lakosság" nyugodtan betudhatsz egy 5-8%-ot a 20 %-ra meg egy 60-at.

2014. febr. 25. 21:18
 9/14 anonim ***** válasza:
77%
Miskolcon dolgozom, napközben itt kb. minden második-harmadik fiatal cigány. Ha az összlakosságot nézem, akkor talán minden 5.-6. ember cigány, de a magyarok többsége nyugdíjas. És máshol sem jobbak sokkal az arányok, dolgoztam Zalaegerszegen, ott sem voltak annyira kevesen. Őszintén szólva én sem tudom, mi lesz ezzel az országgal. Ráadásul már a magyarok egy része is elcigányosodik, beolvad közéjük. Az én jövőképem is Latin-Amerikára hajaz: kreol bőrű keverék nép, nagy szegénység és bűnözés. Az értelmesebbek , és akik megtehetik , mind menekülni fognak innen.
2014. febr. 26. 02:31
 10/14 anonim ***** válasza:
55%
Miskolcra értem az összlakosságot. Az országos átlagra lehet még érvényes a minden 10. ember cigány, de a fiatalok között ez az arány országos szinten is több.
2014. febr. 26. 02:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!