Szerintetek gáz, ha még nem volt valakinek barátnője 18 évesen?
Figyelt kérdés
Csak érdekel a véleményetek.
18/F
2014. febr. 23. 15:53
1/10 seshoumaru válasza:
Hat elegge, bar ha meg nemvolt eddig akkor nem is fogod elsietni,valoszinüleg ugynevezett luzer stilusu srac lehetsz vagy pedig, nagyon valasos,hat akarki akarmit fog tanacsolni, majd egyszer sikerül, ne felj, nem bantasbol irtam ezt.
3/10 A kérdező kommentje:
1. válaszoló,
Eddig egy olyan lánnyal sem találkoztam, akiben megfogott volna valami.
Korodat leírnád?
2014. febr. 23. 16:12
4/10 anonim válasza:
Max. akkor, ha azért nem, mert pl. félsz leszólítani. De így, hogy lényegében te nem akarsz, így nem. Nekem sincs, nekem azért nem mert, egyedül jobban érzem magam. 20/F
5/10 anonim válasza:
Szerintem nem az. Nem mindenkinek azonos az igénye/lehetősége ilyen téren.
A csajozás nem csak rajta, hanem a másik félen is múlik.
6/10 anonim válasza:
Szerintem 18 évesen még nem gáz, de 20 felet már az. Én 25 éves vagyok, és még nem volt barátnőm.
7/10 anonim válasza:
Nyilván érzed, hogy ha eddig nem volt párkapcsolatot annak megvan az oka...
8/10 anonim válasza:
Én telibe sz..rom kinek volt és kinek nem.
9/10 anonim válasza:
Nem. Bár a mai világba, ahol 14 évesen segbeb@sszák egymást, ott a legtöbbek szerint az. De ez van, most, hogy sokan azt mondják az, attól még változik valami?
10/10 anonim válasza:
Ha ciki és gáz, akkor legalább kilógom a birkák sorából, kik a vágóhídra sétálnak önszántukból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!