Ti járnátok cigánnyal?
Ami nekem számít ( 16 vagyok ) az az, hogy:
-ne legyen facebook k**rva ( itt a mai 14-16 éves lányok 70% megbukott )
-ne legyen k**rva ( itt a mai 14-16 éves lányok mindössze 40-50% bukott meg )
-beszéljen rendesen, szépen, érthetően, helyesen
-írjon rendesen, helyesen
-ne legyen neveletlen
-ne legyen ápolatlan
-normális ruhákban járjon
-normális viselkedés ( mindig, de közhelyeken, ill. "bulikban", összejöveteleken extrán jól )
-ne cigizzen
-ne drogozzon
-ne igyon alkoholt
-ne legyen tetoválása
-és akármennyire furán hangzik: szűz legyen
- + az olyan alapok, hogy ne lopjon, normális család, stb.
Lehet, hogy magasnak tűnnek az elvárásaim, de akkor lerövidítem:
Legyen normális.
Ezen felül már csak a kinézet a döntő. Ha bejön és "megvan köztünk a hang" vagy ki hogy hívja és én is bejövök neki, akkor szerintem semmi akadálya.
én se jarnék,csak a baj van velük,hiaba nem latszik rajta hogy az.majd akkor lehet a gyerekén mutatkozik ki a börszín.
cigany gyereket sem szeretnek,az iskolakban,sehol nem fogadjak el öket meg nem is fogjak.meg van egy beszedstílusok igaz,mooonika show...
13# tudom :D
Majd kb. ha végzős egyetemista leszek találok ilyet, mert akik nem ilyenek, azok nem mennek se főiskolára, se egyetemre ;)
Járok cigánnyal, immár 1 éve.
Az előítéletekről meg annyi: szorgalmasan tanul, szabadidejében (diákmunka) dolgozik, ápolt, rendes, erkölcsös. Sok színmagyarnak büdös a munka diákként, szóval erről ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!