Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Járnátok kínaival, cigánnyal, arabbal vagy feketével?
Ó, persze, mindegyikkel, egyszerre!
Ez miféle hülye kérdés?!
Nem...
Kínai nyomni néz ki és idegesítenek alapból...
Cigányok....fujj...ááá rosszul vagyok tőlük...főleg a legalájátol...egyszerűen borzalom!!!...tisztelet a kivételnek, de az sem kéne..
Arab még a legjobb ezek közül...de annyira az sem..
Fekete...nem akarok AIDS-es lenni és amúgy sem tetszenek, mert teljesen úgy néznek ki, mint a majmok.
Sőt annyira a zsidókat sem pártolom, de ha tisztességes ember az még belefér..
Kielégítő választ adtam?! :D
Egyikkel se.
A kínaiak nem tetszenek.
A cigányokat utálom... és igen, elvileg vannak kivételek, de még nem találkoztam olyannal :D
Arabbal főleg nem, ahánnyal eddig kapcsolatba kerültem (facebook-on bejelöltek és rákérdeztem, miért - én naív), mindegyik lekezelően beszélt a nőkkel, mert náluk a nőt bátran meg lehet alázni. Nah ilyet nem tűrnék, meg külsőre se jönnek be.
Feketével se járnék, köztük is sok az állat... meg amúgy se. Szerintem mindenki maradjon a saját "fajtájánál" :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!