Ti miért vagytok itt az oldalon? Többnyire válaszoltok? Segíteni akartok, vagy inkább ti tesztek fel kérdéseket?
Kérdezni viszonylag ritkán szoktam. Főleg azért járok ide, hogy érdekesebb kérdésekben lássam különböző emberek különböző véleményét. Válaszolni akkor szoktam, ha olyan kérdést találok, amire tudok hozzáértőként válaszolni.
Illetve még olyan esetben nem bírom ki, hogy ne válaszoljak, mikor a kérdésről ordít a kérdező lustasága és/vagy ostobasága.
Kérdezni is szoktam, válaszolni is, többnyire segítő jelleggel.
Engem is van, ami idegesít ezen az oldalon, de az leginkább a rosszindulat, meg a gonoszkodás, meg a lekezelő hangnem valakitől.
Is-is.
-Vannak fontos kérdéseim néha, de ritkán kapok kellő részletességű választ ezekre, ami tényleg segítség lenne, inkább csak újabb kérdéseket szülnek mások válaszai. (Főleg számítástechnikai problémákra gondolok itt.)
-Vannak lényegtelenebb kérdéseim, ezek vagy olyanok, hogy
tudom, nincs igazán válasz/megoldás rá, de hátha mégis zseni... Vagy csak emberek vélekedése érdekel.
-És szoktam válaszolni ha valóban tudok segíteni, mert az jó.
-És szoktam válaszolni fárasztó kérdésekre, ha látom, hogy rosszul látja saját problémáját a kérdező. (család kategória inkább)
-És szoktam népnevelés céljából is válaszolni, hátha elgondolkoznak néhányan...
De mindez csak pótcselekvés. Olyan itt lenni, mint másnak a facebookon oviskodni. Hamarosan leszokom róla. :)
Segíteni. Bár sokszor úgy érzem, nincs kinek. De azért nem adom fel.
A kérdésedben ugyan nincs benne, de sokan csak trollkodni járnak ide, meg másokkal szemétkedni névtelenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!