Mi kell ahhoz, hogy egy ember megkedveljen egy másikat?
Szóval milyen dolgok szükségesek mindenképpen ahhoz, hogy két ember jól kijöjjön egymással, össze is tudjanak pl. barátkozni?
Mert engem senki se kedvel meg, és nem tudom mi hiányozhat belőlem aminek meg kéne lennie.
Hasonló személyiségtípusok találják meg egymást a legkönnyebben,ha te egy ritkább csoportba tartozol,akkor ez is lehet az oka.
Ha leírnád milyen vagy,hogy viselkedsz,akkor talán megtudná mondani valaki,de így nem lehet.
Munkahelyen leginkább a kényszer vagy az érdek szokott összehozni embereket. A kényszer akkor, ha már hosszú ideje együtt dolgozol valakivel és rá vagy utalva hogy kommunikálj vele, akkor egy idő után adni fogja magát hogy beszélgetsz vele.
Nekem is volt olyan kollégám aki nehezen elviselhető volt, de mivel majd 3 évet dolgoztam vele ezért egy idő már nem foglalkoztam azzal, hogy milyen érdekes természete van, elfogadtam olyannak amilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!