Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Akinek nagyon fiatalon lett...

Akinek nagyon fiatalon lett tetkója, a többi ember mit szólt hozzá?

Figyelt kérdés
Èn 16 èves vagyok ès màr van egy tetkóm, nem divatból, nekem tényleg nagyon tetszik mèg az is, amikor màr egyes embereknek tùlzàs, konkrétan anikor màr szét van varrva. Szeretnèk is még ès ismerek olyan 17 évest akinek màr a fèl keze varrva van. Sokaknak nem tetszik ez? Adjak a vélemènyekre vagy ne?
2014. febr. 15. 18:46
 1/6 anonim ***** válasza:
Miért? Mitől lenne jobb ha mások véleménye befolyásolna téged? Miért vagy ilyen életképtelen?
2014. febr. 15. 18:49
 2/6 A kérdező kommentje:
Csak nem szeretem ha hülyének néznek
2014. febr. 15. 18:52
 3/6 anonim ***** válasza:

Akkor ne legyél hülye. Ilyen egyszerű.

Kíváncsi vagyok, felfogod-e a mondanivalóm lényegét.

2014. febr. 15. 18:55
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem a tetoválással van bajom, hanem azzal, hogy 18 év alattiaknak is csinálnak. Azokat akik 18 év alattiakat kitetoválnak komolyan megbüntetném. 16 évesen még annyira másképp gondolkodunk mindenről mint 25-30 évesen.

Egyébként az ilyen gyerekek szüleit is mélységesen lenézem, és pocsék szülőknek tartom..

2014. febr. 15. 18:55
 5/6 anonim ***** válasza:
61%
Mi van??? Nem teszik a véleményem?? Akkor mi a francnak írtál ki kérdést?? Mégis mit vártál? Hogy mindenki vállon vereget mert olyan fa**kölyök vagy, hogy 16 évesen tetkód lett??? Szánalmas vagy.. És igen, az anyád egy nulla mert képtelen volt a sarkára állni, és megmondani a kölykének, hogy 16 évesen nem kéne ilyen hülyének lennie..
2014. febr. 15. 19:09
 6/6 anonim ***** válasza:
Én személy szerint idétlennek tartom ha ténylegesen nem jelképez valamit. De mivel mindenkinek a maga ízlése ezért nem erről ítélem meg az embert. Egy kitetovált lehet ugyanolyan rendes vagy bunkó mint akárki más. Nekem nem jön be, magamon nem bírom elképzelni, de semmilyen véleményem vagy előítéletem nincs az ilyen emberekkel szemben. Se pozitív, se negatív.
2014. febr. 15. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!