Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Tetszenek nagyon a hijabok....

Tetszenek nagyon a hijabok. Szerintetek hordjam én is az utcán? 17/L

Figyelt kérdés

2014. febr. 19. 16:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
77%
Ha nem zavar, hogy muszlimnak fognak nézni, akkor nyugodtan.
2014. febr. 19. 17:03
 2/13 A kérdező kommentje:
Nem fognak belém kötni vagy megverni?
2014. febr. 19. 17:05
 3/13 anonim ***** válasza:
95%
Ezt senki nem fogja tudni neked megmondani. Kicsi az esély rá, de nagyobb, mint ha baseball-sapkát vennél fel. :)
2014. febr. 19. 17:41
 4/13 anonim ***** válasza:
70%

Volt már itt ilyen kérdés, akkor heves vita alakult ki.

A muszlimok számára szigorú előírás vonatkozik a viselésére. Ha azt nem tartod be, akkor megszidhatnak, kellemetlen helyzetbe kerülhetsz.

Nem egyszerű népviselet, hanem (ha jól írom) szakrális jelentősége is van.

A korábbi kérdésben egy magát muzulmánna mondó hölgy a papi reverendát hozta fel példának, ha jól emlékszem. Hogy abból sem illik gúnyt űzni.

Én nyitott vagyok, nincs bajom az ide érkező népekkel. Ha kölcsönösen tiszteletbe tartjuk egymás szokásait, nem lehet semmi gond.

Én azt mondom, ha csak azért viselnéd, mert tetszik, akkor inkább ne tedd.

2014. febr. 19. 18:39
 5/13 anonim ***** válasza:
22%
Egyébként muzulmán vagy?
2014. febr. 19. 18:47
 6/13 anonim ***** válasza:
22%
Gyönyörű lennél, kendő a fejeden, meg push-up melltartó és szűk farmer -.-
2014. febr. 19. 19:36
 7/13 anonim ***** válasza:
22%
Terroristagyanús lennél.
2014. febr. 19. 19:46
 8/13 anonim ***** válasza:
18%

te döntésed.

biztos hogy beléd fognak kötni, akár napi szinten. vannak olyan muszlim nők akik inkább nem hordják magyarországon, hogy elkerüljék a konfliktusokat. el lehet képzeln iakkor milyen.

4-es: nem lehet kisajátítani egy ruhadarabot. szabad országban bárki felvehet egy kendőt, sőt, aki talákozott már vidéki magyar asszonnyal, vagy ismeri a történelmet, az tudja hogy nem is annyira idegen az európai kultúrától.

ettől függetlenül tény hogy megszólhat egy keményvonalas muszlim. bár szerintem mérföldekkel nagyobb az esélye, hogy egy bunkó neonáci vagy keresztény köt beléd. sőt, akár zsidó is lehet, bár arra is kicsi az esély.

"Gyönyörű lennél, kendő a fejeden, meg push-up melltartó és szűk farmer -.-"

igen, ez a másik. de röhögn ifogsz, a legtöbb muszlim lány így öltözködik, kikeni magát, passzos ruhát vesz fel, miközben homokegyenes ellenmegy ez az egésznek. kb annyi ételme van mint egy topless apácának.

2014. febr. 19. 20:53
 9/13 anonim ***** válasza:
56%

"Gyönyörű lennél, kendő a fejeden, meg push-up melltartó és szűk farmer -.-"

Nézd csak nagyokos:

[link]

Indonéz divatblog rengeteg van, amelyen színesen-tarkán-divatosan öltözködnek muszlim lányok. De a kendő az teljesen előírásos.

Az is igaz, hogy olyan oldalakat is lehet találni, amely a kihívó megjelenést ostorozza. S pl. a csak szemet láttatni engedő öltözetet sem tartja megfelelőnek, ha a szem ki van festve.

2014. febr. 19. 21:13
 10/13 anonim ***** válasza:
0%
9: megnéztem a képeid "nagyokos", és a legtöbbnél nagyon nem passzol az a kendő oda. Ide vezet, amikor féleszűek diktálják, hogy ki hogy öltözzön. Szerencsétleneknek volna ízlésük, de akárhogy csűrik csavarják, ez akkor is csak rabszolgaság. Amíg meg nem néztem a képeid, nem gondoltam volna, hogy ennyire kényszeredett az egész.
2014. febr. 19. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!