Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit csináltok ebben a pillanat...

Mit csináltok ebben a pillanatban? Mire gondoltok éppen?

Figyelt kérdés

Valahogy mindig... "érdekesnek" tartottam ezt a ki-mit csinál épp, miközben én meg ezt kérdést, hányan alszanak most, mennyien tévéznek, esznek, isznak, dugnak, indokolatalnul futkároznak fel-alá a házban, és egyebek :D

Nyilvánvaló, hogy a válaszolók internetezni fognak, de hátha van valami kiegészítő tevékenység mellette :)

2014. febr. 18. 17:39
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
92%
Jelenleg próbálok valami életjelenség-félét produkálni a hétvégi maratoni sorozatnézés után. Meg aszpirin után forgattam fel a fél házat, de mivel nem jártam sikerrel, ezért feljöttem ide, hogy valami fejfájáscsillapító-módszert keressek, és fogalmam nincs, hogy hogyan jutottam el idáig a kérdések böngészésében :D
2014. márc. 23. 17:56
 32/38 anonim ***** válasza:
92%
Éppen egy előadást készítek el egy barátom helyett, miközben a másik barátom a sajátjában éppen a tudatán kívül lejáratni készül engem. És neki próbálom elmagyarázni hogy változtasson pár dolgon ami rám vonatkozik, ugyanis azt kínosnak és sértőnek találom....de mivel s*gghülye ezért nem képes felfogni.
2014. márc. 23. 20:07
 33/38 anonim ***** válasza:
92%

gyk+bk :)

miert jon megint a bolcs fogam :@

vkit meghagnek este

almos vagyom

ezekre gondoltam xD

2014. márc. 31. 21:41
 34/38 anonim ***** válasza:
100%

gyötröm magam olyanokkal,

hogy valaki kérdezett egy filmről (egy mesterlövészes), h mi a címe, én láttam, és az istennek sem ugrik be, már fél órája ezen akadtam fent

meg azzal, hogy miért kellett már megint kimennem cigizni

meg azzal, hogy tanulnom kellene, sürget az idő, ehelyett itt megy el a napom a gép előtt

meg a páromon gondolkodom, hogy úgy néz ki vége, csak lehet nekem nem esett még le

szóval én valahogy folyamatosan és egyfolytában idegesítem saját magamat miközben itt ülök

2014. márc. 31. 22:49
 35/38 anonim ***** válasza:

Pizsamában ülök az ágyam szélén, és mobilozok, amíg meg nem szárad a körömlakkom. Most nézem, hogy kaptam itt egy új üzenetet.

Azon gondolkozom, hogy hogy keltem fel magamtól ilyenkor, jó lenne máskor is így kelni, mert sajnos mindig sokáig alszom. Délután végre találkozok a rég nem látott barátnőmmel. :)

Szóval semmi érdekessel és fontossal nem múlatom az időmet. 16/L

2015. febr. 7. 08:46
 36/38 anonim ***** válasza:
Ambivalens hangulatban gondolkodom a tegnap esti eseményeken, az embereken, magamon, kiben van a hiba, hogy kellene csinálni, hogy jó legyen...Hogy jól gondolok-e dolgokat, vagy nekik van igazuk. Ilyenek.
2015. febr. 7. 10:21
 37/38 A kérdező kommentje:
Köszönöm a további válaszokat! :D
2015. febr. 12. 15:37
 38/38 anonim válasza:
Jelenleg azon gondolkozom, hogy miért nem kezdek magammal valamit és kezdek el edzeni, meg próbálom rá venni magam, hogy szokjak le a dohányzásról, mert nem túl egézséges és szeretnék még tobb mint 60 évet élni bocsi a hibákért mobil.
2015. aug. 2. 00:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!