Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha facebookon jelentek egy...

Ha facebookon jelentek egy képet, mennyi időbe telik míg leszedik azt?

Figyelt kérdés
Tegnap este jelentettem egy számomra nagyon is sértő képet, de ma még mindig fent van :s több ismerősöm is mondta hogy ők is jelentették tegnap. Mikorra szedik le? (Igen a képet teljes mértékben joggal jelentettem nem azért mert nem jó rajta a frizurám.)
2014. febr. 18. 16:54
 1/5 MrPifta ***** válasza:
úgy 1 nap
2014. febr. 18. 17:11
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem fogják leszedni 1-2 bejelentéstől. Bizonyítanod kell, hogy te vagy a képen, azaz a sértett téged személyesít meg. Gyakran több százas jelentést se szednek le egy-két nap alatt. Milyen kép van fent rólad? Egyáltalán, hogy került mások kezébe? Ha nagyon durva, akkor a rendőrséghez fordulj. Ők tudnak tenni ellene, ha tudod ki volt az, aki kirakta a képet.
2014. febr. 18. 21:17
 3/5 A kérdező kommentje:
És hogyan bizonyítsam? Mindenki látja hogy én vagyok rajta. Egy teljesen hétköznapi bulifotót, amin én vagyok és a barátaim, átszerkesztettek...nem kicsit sértő módon...
2014. febr. 19. 17:52
 4/5 anonim ***** válasza:
Tök mindegy, ami már internetre felkerül az onnan soha nem tűnik el. Legközelebb válogasd meg jobban, hogy kikkel barátkozol és kerüld a paparazzokat.
2014. febr. 19. 20:49
 5/5 A kérdező kommentje:
Hát tudod utólag mindenki okosabb ;)
2014. febr. 20. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!