Hogy jelentek valakit Facebookon, de ugy, hogy ertelme is legyen?
Figyelt kérdés
Vagy egy pali Facebookon aki kirakott egy kepet profilkepnek es mindenkinek azt adta be, hogy o az. Persze a nagytobbseg el is hitte. Akkor en rakerestem es belinkeltem a linket ami bizpnyitja, hogy nem ot abrazolja a foto. Azota tragar uzeneteket kapok tole amiben szidalmaz engem es a csaladom. Jelenteni szeretnem, hogy tortennyen is valami ne legyen haszontalan a jelentes. Nem csak letiltani szeretnem. Hogy csinaljam?
Elore is koszonom a valaszokat.
2013. jún. 21. 23:11
1/2 anonim válasza:
Ha érdemben akarsz eljárni kinyomtatod és feljelented.
Hogy zaklat, vagy mittudom én.
Amúgy meg ne foglalkozz vele és kész. kitérdekel, hogy kinek mit ad be?!
2/2 A kérdező kommentje:
Nem az zavar, hogy mit hazudik, hanem az, hogy engem zaklat meg az amiket uzenetben kuld.
2013. jún. 22. 00:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!