Most mit csináljak?
a szüleim nagyra hordják az orrukat és leszólnak mindenkit, engem meg teljesen beszabályoznak, teljes ellentétben a párom családjával. A párom már sokszor idegrohamot kap ha meghallja h a szüleim miket mondanak rólam és róla meg a szüleiről. (nagyon durva dolgokat) és gyűlöli egymást a két család és a szüleim szeretnék ha szakítanék a sráccal, de ő viszont csak engem szeretne, és látja hogy nem vagyok boldog, ezért szeretné ha hozzá költöznék, a szülei is ezt szeretnék, de én szívesen mennék de elhagyni sem akarom a szüleimet mert a sok bántás, a szigor és a pofon ellenére szeretem őket, és ez a megszokott életem és félek másikba belemenni.
De a párom és a szülei minden nap idegesek mert olyanok a szüleim amilyenek, az apukája legszívesebben széttépné a szüleimet ahogy párom is és az anyukája is.
már az is eszembe jutott hogy kidobom a páromat h ne idegeskedjen feleslegesen (főleg hogy szívbeteg és az anyuja is) de képtelen vagyok megtenni mert szeretem. most mit csináljak
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!