Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért csinálják ezt az exemék?

Miért csinálják ezt az exemék?

Figyelt kérdés
Volt egy fiú aki elhagyott ,mást vett el feleségül, jó ideig az utcán sem köszönt.Azonban facebookon nincs fent, a felsége fent van, folyamatosan oda irkál ahova én, az exem haverjaival gúnyolódnak rajtam hogy én milyen ronda vagyok,a húgom exével is felvették a kapcsolatot(a húgom sem beszél az exével) és most együtt utálkoznak rajtunk és csúfolódnak.Mindenkinek rosszat mondanak rólunk a társaságban, és mindenhol rajtunk gúnyolódnak.Mire jó ez nekik?Én nem is ismertem a feleségét, csak facen jöttem rá hogy ö csinálja az egészet+az exem haverjai akarnak nevetségessé tenni.A haverjai egy ideig ismerőseim voltak, de kitöröltem öket , mert folyamatosan az exem felesége bejegyzéseit osztották meg-közöttünk egy like nem volt.Akkor minek jelöltek be?Nem értem.....kitöröltem őket majd bosszúból bejelölték az húgom exét és most közösen dicsérik egymást és minket csúfolnak mindenki előtt és sajnos a táboruk egyre nagyobb.Mire jó ez?Miért kell így viselkedni?olyan emberekenek beszélnek rólunk akit én még nem is ismerek csak vissza hallom hogy rajtam mókáznak.Megbeszélni nem tudom velük, mert már nincs közöttünk semmilyen viszony és nem is akarok.Elvették a kedvem és az önbizalmam

2014. febr. 16. 09:51
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
ja és erről a buliról is kivonult az exem meg a felesége mikor én beléptem.de miért?én a csajt nem is ismerem akkor láttam 5 percre tehát csak az exem beszélhetett rólam neki.de minek?
2014. márc. 3. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!