Csaló megtalálása Magyarországon hogyan lehetséges?
Egy csaló nő, akit nem akarok megnevezni, eltűnt 2 millió Ft-unkkal (ami deviza kölcsön, ma is nyögöm). Sajnos papír nem készült róla. Jó ideje nem lelhető fel sehol, a régi címéről elköltözött, telefonja már nem él.
Hogyan lehetne megtalálni, ha csak a nevét tudom?
(Kérem a lehülyézések mellőzését, ezt megteszem naponta magam is, sajnos nagyon rafináltan csinálta)
Hát tudod ezzel az a baj, hogy ha meg is találod, papír nélkül nem tudod bizonyítani, hogy azt a pénzt neki adtad. Gondolom nem a számlájára utaltad, mert akkor számlaszám alapján el tudtál volna indulni a rendőrség közreműködéséve.
Én azt tudnám csak tanácsolni, hogy valahogy nyögd ki, te is tudod hogy nagyon elrontottad. Legközelebb gondolom ilyen dologba nem mész bele.
Ha megtalálom, talán ki tudom belőle hajtani. De hogyan találjam meg? Erre szeretnék ötleteket kapni.
Köszönöm szépen a válaszokat.
Rendőrségen tettél már feljelentést?
Gondolom, nem te voltál az egyetlen áldozat.
Ha a legutóbbi elérhetőségei megvannak, telefonszáma, lakcíme, azok után tudsz nyomozást indíttatni, nem Neked kell megtalálni, a rendőröknek megvan erre a módszerük.
Tudnak cella információk alapján utánanézni valakinek a telefonszáma után. Amíg be volt kapcsolva, merrefelé mozgott, hol tartózkodott többször.
Tudom, van ilyen.
Tégy feljelentést.
Nade nem volt soha semmilyen telefonszáma?
A címét tudjátok?
Milyen nemzetiségű?
Külföldi v. magyar?
Én is feljelenteném a rendőrségen (valszínűelg adni kell róla személyleírást, ami alapján köröztethetik) Ha találkoztatpk vele, akkor tudjátok, hogyan néz ki
Meg ne haragudjatok, de a rendőrség miért indítana nyomozást?
Van egy felvett hitel, amit a kérdező igényelt meg, és ő is fizeti. Viszont ezt a pénzt odaadta a nőnek, aki ahelyett hogy hálás lett volna, lelépett vele.
Hol itt a bűncselekmény? Esetleg a bíróságon lehetne polgári peres ügyet csinálni belőle, a szóbeli szerződésre hivatkozva, meg egy határ tanút találni aki igazolni is tudja ezt a kis egyezséget.
Azonban nem lehet egy kereszt és vezetéknévvel beperelni valakit.
Fogadj magánnyomozót, és kerestesd meg, majd egy ügyvédet aki el tudja mondani hogyan tovább, meg aki a bíróságon képvisel. Talán ez a legtöbb amit megtehetsz.
Persze ha az a nő a fejedhez tartotta a pisztolyt, hogy vedd fel neki a kölcsönt, vagy elrabolta a gyerekedet, és zsarolt, vagy ígért a pénzedért cserébe szerelmen kívül mást is, akkor tartozhat a rendőrségre. Azonban én ezt egy szerelmi drámának látom. Remélem tévedek.
Meg kéne tudni, hova költözött
De ha olyan (tucat)neve van, h. pl. "Nagy Mária"
akkor nagy valószínűséggel nem fogják tudni megtalálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!