Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Csaló megtalálása Magyarország...

Csaló megtalálása Magyarországon hogyan lehetséges?

Figyelt kérdés

Egy csaló nő, akit nem akarok megnevezni, eltűnt 2 millió Ft-unkkal (ami deviza kölcsön, ma is nyögöm). Sajnos papír nem készült róla. Jó ideje nem lelhető fel sehol, a régi címéről elköltözött, telefonja már nem él.

Hogyan lehetne megtalálni, ha csak a nevét tudom?

(Kérem a lehülyézések mellőzését, ezt megteszem naponta magam is, sajnos nagyon rafináltan csinálta)

2014. febr. 14. 13:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Meg lehet találni. De ez a kisebb probléma. A nagyobb az, hogy nem készült papír, így hiába kutatod fel nincs rá garancia hogy elismeri. Letagadja, aztán mossa kezeit. :-(
2014. febr. 14. 13:29
 2/11 anonim ***** válasza:

Hát tudod ezzel az a baj, hogy ha meg is találod, papír nélkül nem tudod bizonyítani, hogy azt a pénzt neki adtad. Gondolom nem a számlájára utaltad, mert akkor számlaszám alapján el tudtál volna indulni a rendőrség közreműködéséve.

Én azt tudnám csak tanácsolni, hogy valahogy nyögd ki, te is tudod hogy nagyon elrontottad. Legközelebb gondolom ilyen dologba nem mész bele.

2014. febr. 14. 13:31
 3/11 A kérdező kommentje:

Ha megtalálom, talán ki tudom belőle hajtani. De hogyan találjam meg? Erre szeretnék ötleteket kapni.

Köszönöm szépen a válaszokat.

2014. febr. 14. 13:37
 4/11 anonim ***** válasza:

Rendőrségen tettél már feljelentést?

Gondolom, nem te voltál az egyetlen áldozat.

2014. febr. 14. 14:05
 5/11 anonim ***** válasza:

Ha a legutóbbi elérhetőségei megvannak, telefonszáma, lakcíme, azok után tudsz nyomozást indíttatni, nem Neked kell megtalálni, a rendőröknek megvan erre a módszerük.

Tudnak cella információk alapján utánanézni valakinek a telefonszáma után. Amíg be volt kapcsolva, merrefelé mozgott, hol tartózkodott többször.

Tudom, van ilyen.

Tégy feljelentést.

2014. febr. 14. 14:09
 6/11 anonim ***** válasza:

Nade nem volt soha semmilyen telefonszáma?

A címét tudjátok?

2014. febr. 14. 14:09
 7/11 anonim ***** válasza:

Milyen nemzetiségű?

Külföldi v. magyar?

Én is feljelenteném a rendőrségen (valszínűelg adni kell róla személyleírást, ami alapján köröztethetik) Ha találkoztatpk vele, akkor tudjátok, hogyan néz ki

2014. febr. 14. 14:11
 8/11 anonim ***** válasza:

Meg ne haragudjatok, de a rendőrség miért indítana nyomozást?

Van egy felvett hitel, amit a kérdező igényelt meg, és ő is fizeti. Viszont ezt a pénzt odaadta a nőnek, aki ahelyett hogy hálás lett volna, lelépett vele.

Hol itt a bűncselekmény? Esetleg a bíróságon lehetne polgári peres ügyet csinálni belőle, a szóbeli szerződésre hivatkozva, meg egy határ tanút találni aki igazolni is tudja ezt a kis egyezséget.

Azonban nem lehet egy kereszt és vezetéknévvel beperelni valakit.

Fogadj magánnyomozót, és kerestesd meg, majd egy ügyvédet aki el tudja mondani hogyan tovább, meg aki a bíróságon képvisel. Talán ez a legtöbb amit megtehetsz.

Persze ha az a nő a fejedhez tartotta a pisztolyt, hogy vedd fel neki a kölcsönt, vagy elrabolta a gyerekedet, és zsarolt, vagy ígért a pénzedért cserébe szerelmen kívül mást is, akkor tartozhat a rendőrségre. Azonban én ezt egy szerelmi drámának látom. Remélem tévedek.

2014. febr. 14. 14:17
 9/11 anonim ***** válasza:

Meg kéne tudni, hova költözött

De ha olyan (tucat)neve van, h. pl. "Nagy Mária"

akkor nagy valószínűséggel nem fogják tudni megtalálni

2014. febr. 14. 14:54
 10/11 anonim ***** válasza:
Arrra a rendőrségre kéne menni, ami abban a körzetben van, ahol a nő legutoljára lakott, hátha tudják, hova költözött v. szomszédokat megkérdezni, ők nem tudják-e hova költözött
2014. febr. 14. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!