Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Vajon hány lány fordulna meg;...

Vajon hány lány fordulna meg; ha kialtanam; hé te k**va!?

Figyelt kérdés
2014. febr. 13. 14:00
 1/8 anonim ***** válasza:
vagy inkább hány lánynak a barátja
2014. febr. 13. 14:04
 2/8 anonim ***** válasza:

HI!

próbáld ki! és megtudod.

...bár a kérdésednek nem sok köze van a "Barátok, barátságok" kategóriához! (Te így szólítod meg, kiáltasz rá a barátai-dat(-ra)?)

2014. febr. 13. 14:07
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ezt gyerekesnek tartom, mert nagyon sokan visszafordulnának. Természetesen arra is rengetegen odanéznének, ha azt kiabálná valaki, hogy: Hé te f@@szfej! Ezek ilyen pszichén alapuló óvodás ökörségek.
2014. febr. 13. 14:10
 4/8 anonim ***** válasza:
Sokan - pl. én is - csak azért fordulnának oda, hogy megnézzék, ki kiabál és hogy milyen balhé megy. xD
2014. febr. 13. 14:52
 5/8 anonim ***** válasza:

Hát ez egy rossz teszt:))

Én is megfordulnék, nem azért mert k.va vagyok, hanem mert tudni akarom, ki magyaráz / nekem magyaráz-e. Szerintem aki hallja, mindenki megfordulna, kivéve aki annyira biztos magában, hogy senki nem utálja, és senki nem szólna be neki. De ilyen meg nincs, mert ma divat ismeretlenül beugatni ok nélkül.

2014. febr. 13. 15:28
 6/8 anonim ***** válasza:
Én biztos. Nem mintha kurv_nak tartanám magam, de érdekelne hogy ki a franc ordibál, és miért.
2014. febr. 13. 17:43
 7/8 A kérdező kommentje:
XDD hey bitches!!
2014. febr. 14. 14:24
 8/8 anonim ***** válasza:

Eszembe jutott most az hogy:

"Hányan jönnének utánam ha a Balatonból ordítva kifutok hogy CÁPAA" :D

2014. febr. 15. 01:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!