Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért mondják ezt? (infó lent)

Miért mondják ezt? (infó lent)

Figyelt kérdés

Miért mondják a kinézetemre azt, hogy k*va, r*anc, cs*ri vagyok, miközben az osztálytársam 14/L-létére elvtelt és öt nem piszkálták? Akkor engem miért, ha szűk farmert, simulós pólót veszek fel, és sok fiúval vagyok jóban csak barátként?

Fontos lenne! :'(

2014. febr. 11. 20:56
 1/6 anonim ***** válasza:

Irigyek?

Nem kell foglalkozni velük. Vannak barátaid, az ő véleményük számítson.

Mondjuk az is lehet, hogy kicsit túl lőttél a célon a kinézeteddel, vagy a stílusoddal.

2014. febr. 11. 21:16
 2/6 A kérdező kommentje:
Annyira nem szűk a nadrág meg a felső, de nem is nagyon szűk. Pont jó. És a szűk farmert...Na jó, azt talán nem írtam el, de elv. nem irigyek. És ha nem irigyek, akkor miért piszkálnak, mert ennyi erővel a 15/L osztálytársamat, aki még el is vetélt még nyáron egy 18-19 fiútól őt miért nem tudják piszkálni? Nem szeretném, ha piszkálnák, de ennyi erővel....
2014. febr. 11. 21:23
 3/6 anonim ***** válasza:
14 évesen minek szűk farmer meg simulós póló?
2014. febr. 11. 21:23
 4/6 A kérdező kommentje:

Nem annyira simulós, hogy nem kapok benne levegőt :P

Annyi, hogy szűk.

2014. febr. 11. 21:24
 5/6 Deliverance ***** válasza:

Valószínűleg nem az öltözködéseddel, hanem a stílusoddal van bajuk. Fiatal vagy, nem kell az idősebbeket majmolni.

És azt a szerencsétlen osztálytársad hagyd ki ebből, ha belegondolsz, neki főleg nem egyszerű az élete, nem kívánhatod neki azt, hogy ezt még a szemére is vessék.

2014. febr. 11. 21:56
 6/6 A kérdező kommentje:

Mondtam, nem szeretném, hogy bántsák az osztálytársamat, és én is nagyon sajnálom :/

Nem így értettem, csak úgy, hogy miért csak engem piszkálnak, miközben én vagyok az osztályba a legszerényebb....

2014. febr. 12. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!