Miért mondják ezt? (infó lent)
Miért mondják a kinézetemre azt, hogy k*va, r*anc, cs*ri vagyok, miközben az osztálytársam 14/L-létére elvtelt és öt nem piszkálták? Akkor engem miért, ha szűk farmert, simulós pólót veszek fel, és sok fiúval vagyok jóban csak barátként?
Fontos lenne! :'(
Irigyek?
Nem kell foglalkozni velük. Vannak barátaid, az ő véleményük számítson.
Mondjuk az is lehet, hogy kicsit túl lőttél a célon a kinézeteddel, vagy a stílusoddal.
Nem annyira simulós, hogy nem kapok benne levegőt :P
Annyi, hogy szűk.
Valószínűleg nem az öltözködéseddel, hanem a stílusoddal van bajuk. Fiatal vagy, nem kell az idősebbeket majmolni.
És azt a szerencsétlen osztálytársad hagyd ki ebből, ha belegondolsz, neki főleg nem egyszerű az élete, nem kívánhatod neki azt, hogy ezt még a szemére is vessék.
Mondtam, nem szeretném, hogy bántsák az osztálytársamat, és én is nagyon sajnálom :/
Nem így értettem, csak úgy, hogy miért csak engem piszkálnak, miközben én vagyok az osztályba a legszerényebb....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!