Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Tényleg annyira nehéz az...

Tényleg annyira nehéz az emelt infó érettségi mint azt mondják?

Figyelt kérdés
Jövőre lesznek fakt óráim, felvettem az infót emeltre, csak az a baj, hogy mindenki azt mondja, hogy az nagyon nehéz, és úgysem fog sikerülni. Infóból nem vagyok teljesen kezdő, megy az összes office program, tudok honlapot készíteni html kódokkal, meg több programmal is, szét tudok szedni gépet, és össze is rakom, fogalmakkal nagyrészt tisztában vagyok. Sajnos a programozást viszont még soha nem próbáltam, így fogalmam sincs hogy az mennyire nehéz. Szerintetek sikerülhet jóra? Igazából csak a pontok miatt kéne, mert lesz így is + biosz emeltem, meg egy kémia közép, csak az infót is elfogadják a suliban ahová készülök.
2010. júl. 17. 15:05
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát, én infó tagozatos voltam, 4-es voltam végig, de amikor bejött 11.-ben a programozás, akkor megbuktam belőle. Egyetlen kettest sem tudtam szerezni. De hozzátartozik ehhez, hogy ekkor már gyűlöltem az informatikát. Sulit váltottam...
2010. júl. 17. 15:17
 2/3 anonim ***** válasza:

Viszont voltak osztálytársaim akik tök jó programokat írtak. Azzal játszottak, ha nem figyelt a tanár.

Szerintem ha érdekel, akkor nem lesz gond.

2010. júl. 17. 15:18
 3/3 anonim ***** válasza:
Én nem voltam jó matekos se, olyan 3-as szinten tudtam a matekot, de a programozás nem ment annyira rosszul. Az alapkódokat tudod, meg a logikát elsajátítod, akkor nem olyan vészes. Az alapműveleteket kell tudni tényleg. Kóstolj bele, de ne keseredj el rögtön. :) Jó móka.
2010. júl. 17. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!