Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek ha már nem...

Ti mit tennétek ha már nem sok időtök lenne vissza?

Figyelt kérdés
25 éves vagyok gyógyíthatatlan rákbetegséggel. a családomnak nem merem elmondani, mert a fennmaradó időt gyásszal töltenék el. túl vagyok az első sokkon, de nem tudom mit kezdjek magammal. körülbelül 1 évet jósoltak még de nem tudom mitévő legyek. sajnos érzem is a betegséget. mindig fáradt vagyok, stb...

2014. febr. 12. 18:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy gyógyíthatatlan? Szal egy méregdrága klasszisdoki se tudna veled mit kezdeni? Ha gyógyíthatatlan... Nem tudom. Tényleg nem. Fogalmam sincs, bocsi, erre semmi értelmeset nem tudok írni
2014. febr. 12. 18:22
 2/12 A kérdező kommentje:
többször is megvizsgáltak, teljesen biztos hogy gyógyíthatatlan. nagyjából már felfogtam és elfogadtam hogy nem sokára meg fogok halni. csak nem tudom mit tegyek. családomat semmiképpen sem akarom bevonni, nem akarom hogy aggódjanak és elkezdjenek eltemetni.
2014. febr. 12. 18:27
 3/12 anonim ***** válasza:
Jaj ne :'( Remélem nem igaz és rosszul tudják! :'(
2014. febr. 12. 18:48
 4/12 A kérdező kommentje:
azt akarom tudni hogy ti mit tennétek a helyemben? belevágjak valamibe? lenne értelme? sajnos nincs sok energiám az a legnagyobb bajom. családomat is becsapom, de sokkal jobb így nekik.
2014. febr. 12. 19:24
 5/12 anonim ***** válasza:
Én is így tennék,ahogy te...nem közölném...ha minden gyógymód hiábavaló(mellette megpróbálnák alternatívákat is)akkor minden időt élményt,segítséget,szeretet megadnék amit még tudok nekik...rengeteg nevetéssel és jókedélyel..közben rendezném a kapcsolataimat,mindenkivel közölném milyen nagyszerűek és milyen értékesek szerethetőek,akik megbántottak,azoknak elmondanám nincs semmi neheztelés bennem,akiket ismerek felkutatnám,akikkel volt valami közöm,akár egy suli erejéig,,biztatnék,adnék,dicsérnék...a pénzemet a szeretteimre hagyná...videóüzenetet hagynék,,,mindenkinek az életben valami útravalót mondanék,ami rá jellemző...és Istennel rendezném az életemet,érzéseimet,a kapcsolatomat...gondolj arra hogy mennyire sokat tehetsz,...megtenném még amit mindig szerettem volna az életben kipróbálni,megismerni.meglátogatni,felfedezni lehetőségekhez képest...Erős vagy és nagyon nagy tanulság vagy!!Erőt merítek belőled így ismeretlenül is!!:))
2014. febr. 12. 19:36
 6/12 anonim ***** válasza:
a nekik a családom,szeretteim..:p
2014. febr. 12. 19:37
 7/12 anonim ***** válasza:

Eloszor is, szamomra nincs olyan hogy gyogyithatatlan, vagyis en tutti nem torodnek bele, amit az orvosok allitanak

Masodszor, bemennek a bankba, es hitelt vennek fel es a penzbol megvalositanam a dolgokat, amik a bakancs listamon vannak!

2014. febr. 13. 01:27
 8/12 anonim ***** válasza:

És ki fizetné vissza a hitelt kedves utolsó, ha meghalsz?

Hogy a kérdésre is válaszoljak, megpróbálnám valahogy tartalmasan, nem egyedül, hanem barátokkal eltölteni a hátralévő időt. Nézd meg az Egy kis mennyország című filmet, pont erről szól.

2014. febr. 13. 10:38
 9/12 anonim ***** válasza:

És ki fizetné vissza a hitelt kedves utolsó, ha meghalsz? en nem, mert mar hallott vagyok, es pont ebbol kifolyolag az sem erdekelne, hogy egyaltalan visszafizetik-e

A lenyeg, hgoy az utolso perceket ugy toltsem, hogy a vigyor az arcomon allando, a tobbi meg hol erdekel, ha ugyis meghalok???

2014. febr. 13. 20:04
 10/12 anonim ***** válasza:
Hát én azért nem hagynék hitelt a családomra, éppen elég nekik, hogy meghalok.
2014. febr. 13. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!