Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A férfiak okosabbak mint a...

A férfiak okosabbak mint a nők? Ha igen miért?

Figyelt kérdés

2014. febr. 11. 15:48
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
19%
A feltalálókról nem is beszélve. Ha nem lennének férfiak, a nők még mindig a barlangban nyúznák kővel a döglött mókust.
2014. febr. 11. 17:02
 12/34 anonim ***** válasza:
aljas rágalom :D
2014. febr. 11. 17:05
 13/34 anonim ***** válasza:
69%
Remélem egyébként mindenki számára világos, hogy én nálam senki sem lehet okosabb :)
2014. febr. 11. 17:08
 14/34 anonim ***** válasza:
87%

csak nem azért mert...miért is??miért ülnének a nők a barlangba??Ez egy ostoba kijelentés volt,amire nem is érdemes reagálni sem...valahogy vissza kell vágni...

A feltalálásról meg annyit,ha esetleg azt a kort érték volna akkor hogy a nő is kiveheti részét bármiben ..több feltaláló nő lett volna...már most több nő ügyesebb mint akkor a férfiak....szóval ennyit az egyenjogúságról..nem mellesleg hozzáteszem ez is ostobaság volt kijelenteni...a pozícióért az isteni látásért mindent,csak elne veszítsétek..ez mennyire ostoba hozzáállás már ..látszik hogy kik az ostobák..

2014. febr. 11. 17:09
 15/34 anonim ***** válasza:
82%

Az gondolom véletlenül sem játszott közre, hogy a nők diplomát csak a 20. század kezdete óta szerezhetnek. (És még akkor is le voltak nézve.)

A "csodás", "értékeket" közvetítő vallásokat meg már említeni sem kéne.

Szegény Ádámot az a nyomorult Éva úgy rászedte, becsapta, amikor odanyújtotta az almát és azt mondta: "Egyél." :D

Ettől ördögibb, manipulatív tett nem volt azóta sem. Ádámnak választása sem maradt, mert nem láthatott át a szitán. Olyan mesterien volt kivitelezve az egész.

...Akkor melyik nem is itt a hülye?

Ezek a mesék azért szépen betettek a nőknek az évszázadok alatt.

2014. febr. 11. 17:11
 16/34 anonim ***** válasza:
0%
utolsó én nem Éváról beszéltem ,hanem a mai nőkről...az hogy miből mi lett az most más lapra tartozik...
2014. febr. 11. 17:12
 17/34 anonim ***** válasza:
93%
Minek hagyta magát Ádám manipulálni? Aki papucs az papucs!
2014. febr. 11. 17:14
 18/34 anonim ***** válasza:
23%
Lucifer volt a főgonosz egyébként de nem baj.
2014. febr. 11. 17:16
 19/34 anonim ***** válasza:
100%

Női feltaláló? Ott van Alexandriai Hüpatia. Csillagász, feltaláló, és egy ókori egyetem tanára.

És hogy mi lett a sorsa? Az intelligens keresztény férfiak boszorkánynak bélyegeztek, aztán egyes források szerint kagylókkal élve megnyúzták, a munkái nagy részét pedig elpusztították.

2014. febr. 11. 17:17
 20/34 A kérdező kommentje:
LOL.Szerintem meg azért nincs női feltaláló mert még évekkel ezelőtt iskolába se járhattak.:s
2014. febr. 11. 17:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!