Egy fiatal kitől kérhet segítséget?
Nagyon tartósan, pl. minden áldott nap 1 órán keresztül senki nem tudna tanácsot adni és meghallgatni, az szinte lehetetlen. Legalábbis ha nem ugyanabban a háztartásban éltek vagy nem dolgoztok együtt olyan közelben, hogy beszélgetni is tudjatok. De te ismered azt, akiben megbíznál: ha úgy gondolod tudna és hajlandó is lenne segíteni, akkor beszélgess vele. Mondd, hogy tanácsot szeretnél kérni, utána elővezeted mi a problémád, ő meg válaszol.
Nekem nyugodtan írhatsz. Elolvasom, aztán visszaírok - ha tudok valami okosat mondani, akkor mondom; ha nem, akkor meg megmondom hogy nem értek hozzá.
Szigorúan arc nélkül, tök ismeretlenül - így nem kell szégyenkezni, talán egyszerűbb leírni amit akarsz.
Mondjuk csak 8 évvel vagyok idősebb nálad, de az is elég lehet.
Ezzel te is ítéletet mondasz azokról, akik nem ítélnének el téged és szabadidejükben meghallgatnának és a lehető legtöbbet megtennének annak érdekében, hogy segítsenek rajtad.
Szóval itt is lehet megbízható, rendes embereket találni, sőt nem is olyan nehéz, mint képzeled.
A véleményed ellenére én azért felajánlom azt, hogy meghallgatlak és megpróbálom minden tapasztalatomat, tudásomat latba vetni és ha nem is tudom megoldani a gondjaidat, de legalább enyhíteni tudom a lelkedre nehezedő terheket; az, hogy te ezzel élsz-e, vagy sem, az csak rajtad áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!