Szertnék segitséget kérni hogy a ez a fiatal válalkozok támogatása mije kritiérumokat foglal magába?
szertnék válalkzni nincsen tökém és hát se ismnertségem se segitségem ezen a téren! szertnék egy ojan embert aki tejsen és részletesen elmagyarázná elönyét hátrányát kezdéshez szügséged dolgokat követelményeket és hogy van e értelme belefogni és mijen válalkozás maadna talpon mai világban! elöre is köszönöm a válaszokat
ui: csak értelmes inteligens témához kapcsolatos válaszokat kérek
Először szerintem a Magyar helyesírási szabályaival ismerkedj!
Minek akarsz vállalkozni ha nincs ötleted?
Ne haragudj ha ezt mondom de akkor jársz a legjobban ha elmész dolgozni valahova,,,
sok ijeneket olvastam hogy normáluis joszivü emberek nemtutak hejesen írni és mindenki betámata öket: te nem gondoljátok hogy helyesirás nézitek és nem az embert akkor ti felszinesek vagytok? amugy nem fogok helyesen írni pont ezért aki ezt látja elöször az sose lát meg engem. amugy meg föiskolás végzetségem van már jpár szakmn nem akadjozot a tudásban ez bocs ha zavaroim felsöbrendü köreid -_-
ui: melesleg nemtom mejik bojgon élsz de bisztos nem magyarországon melo terén gyere le borsodba tökös és ha tralkálsz munkát ako én fizetek neked!!!melesleg akinek van apuci anyuci tele lovéval meg nagybácsikák és szereznek neki melot ugy könyü denekem senkim sincs pénzes felsöbrendö válaszolo filucskaaaa
Nagy tökömet van neked több főiskolai végzettséged, még érettségid sincs.
Unatkozó provokáló hülyegyerek, segíts inkább otthon a házimunkában amíg újra lesz suli...
de fb -van és oda fektom tölteni minden bizonyitványom nevemel meg mindenel együt
söt most csinálom a 4ik szakmámat is az meg szociális mivel mai világban aban van lehtöség munkára! mostani szakmáim mind épitöipar és erefelé eséjtelen velük elhejeszkedni
Kamu kérdés, vagy csak elmebeteg a kérdező?
Nem bírom eldönteni!
it fb cimem feltöltöm képeket miután megjelölsz láthatod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!