Fiúk! Én azt nem tudom felfogni . Hogy nekünk az osztályban és azon kívül az összes csúnya és buta lánynak mindnek van udvarlója és a szépek, jófejek meg egyszerűen egyedül vannak, ennek mi az oka?
Figyelt kérdés
2014. febr. 7. 10:06
11/15 anonim válasza:
Régóta van egy elméletem erre, vagy van benne igazság, vagy nincs: ha egy fiú csúnya lányt szed fel, nem kell attól félnie, hogy valaki lecsapja a kezéről, biztonságos helyzet, hogy mindig van jó meleg p***i. A csúnya lány meg örül, ha valaki ráfanyalodik. Persze ez így kicsit szélsőséges, mert mindenkinek más az ízlése, de az tény, hogy sokszor azoknak jön össze, akikből sosem néznéd ki. De meg is érdemlik egymást.
12/15 anonim válasza:
Nem véletlenül te is mondtad"A BUTÁKNAK VAN PASIJUK !"
13/15 anonim válasza:
9-es vagyok, és nem értem miért lettem nullára pontozva. Én nem egy elméletre alapoztam, hanem tapasztalatokra. Volt egy barátnőm, aki odáig volt magával meg vissza, mindenki szépnek tartotta, de szegényke buta volt mint a sgg (maga állítása szerint okos volt), és azt hitte ha egyből lefekszik mindenkivel, akkor mindenki őt akarja majd barátnőnek. Hát nem éppen. 22 éves létére egy komoly kapcsolata sem volt, még igazából komolytalan is csak 1x, amúgy meg csak d*gott füvel fával, majd ott sírt, hogy neki miért nincs pasija (hiszen kva jól néz ki), másoknak meg miért van, mert körülötte minden "csúnya és hülye" embernek lett valakije, csak neki nem. És volt egy másik barátnőm is, aki kb ugyanígy volt vele. És az első lány tényleg meg volt győződve róla hogy ő egy szépségkirálynő és húdejófej, mert mindenkivel leállt pofázni, pedig szerintem inkább közönséges volt és idegesítő, állandóan járt a szája, és sok palinak egy egyáltalán nem jött be, de hát ezt igazából nem is kell ragozni, hiszen pasija azóta sincs. Szóval az egy dolog, hogy valaki "szép", és még mellé azt hiszi, hogy milyen jófej, mert nem feltétlenül gondolják ezt mások is. És ahogy Aurélió mondaná: vannak lányok akik kapcsolatra valók, de vannak olyanok is, akik csak kalandra. Hát kedves "szép és jófej" lányok, akiknek sehogyan sem akad pasi, ti bizonyára csak kalandra vagytok jók, fogadjátok el (vagy változtassatok valamint a csöppnyi agyatokban). Tisztelet a kivételnek.
14/15 anonim válasza:
Mert a fiúk szemében a lányok szerint a "rondák" a gyönyörűek (persze, ha nem olyan vészesek) és te, hiábai is mondod, ordító rólad, hogy nem ebbe a kategóriába tartozol.
Js, és mert a "szépek" nem szépek ,csak egoisták, és jó önbizalmuk van, ami nem is rossz, feltéve, ha nem csak azzal foglalkoznak -.-
15/15 anonim válasza:
Mert már unalmasak a mai klónozott egoista flegma csajok. Komolyan mondom facebookon nem tudom megkülönböztetni melyik az egyik és melyik a másik, mert olyan egyformára vannak tupírozva, és olyan egyformán pózolnak mintha ikrek lennének. És valahogy már kezd az unalom szintjére süllyedni. Fiúk között is vannak ezek a díszb-zik, akik JB hajjal, lányos grimasszal pipaszár lábbal pózolnak, na azok valók ezeknek a jófejnek és szépnek csúfolt ribiknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!