Szeretném ha sokan írnának véleményt. A többi lent?
Figyelt kérdés
észrevettem hogy egy jó ideje idegen emberek bámulnak és összesúgnak ha ott vagyok, főleg lányok. Miért lehet ez egy átlagos lány vagyok, van egy kis súlyfeleslegem de nem hiszem hogy emiatt.2014. febr. 5. 08:12
12/15 anonim válasza:
Valami fura rajtad.
Vagy csak képzelődsz.
13/15 anonim válasza:
Nem hasonlítasz esetleg valami celebre? Lehet összekevernek valakivel.
14/15 anonim válasza:
Mivel nem ismerünk és nem tudjuk hogy néz ki az, amit bámulásnak és összesúgásnak írsz le, ezért nem tudunk személyre szabott választ adni. De ha semmi különöset nem találsz a külsődben (öltözködés, ápoltság), akkor ez egy klasszikus helyzet: megjelensz valahol, ahol van pár ember, rádnéznek, mivel észrevették hogy valaki megjelent, és megnézik ki az, majd folytatják a beszélgetést/pusmogást, közben lehet hogy páran még mindig téged néznek. Olykor megesik, hogy tőled függetlenül pont akkor dob be valaki valami vicceset, miután/mielőtt rád néznek, és azt hiheted hogy rajtad nevetnek. Pl. egy ismerősöm mesélte hogy ez történt, és a gyerek odajött és ütött, mert azt hitte rajta nevetnek, pedig véletlen egybeesés volt. Persze olyan is van, hogy éretlen, kulturálatlan egy csoport, és tényleg illetlenül viselkednek - ebben az esetben viszont róluk szól a történet, ők bunkók, te normális vagy. Szóval az ilyen helyzetet meg kell tanulnod kezelni: bújj egy nyomozó bőrébe, és mondd el magadban, hogy egész egyszerűen nem tudhatod miről beszélgetnek, ne adj isten min nevetnek, de ha rajtad, akkor sem te vagy a béna, hanem ők éretlenek és modortalanok. Talán ebben a könyven olvastam erről: [link] , vagy ebben: [link] , de az is lehet hogy mindkettőben, tudom ajánlani. Ez egyébként általában is igaz: alapból túlságosan is hajlamosak vagyunk a magabiztos "gondolatolvasásra", azt hisszük tudjuk mit miért tesznek mások, egyből belemagyarázunk valamit a legapróbb dologba is, ebből jön az alaptalan féltékenykedés is ("láttam ahogy ránézett").
15/15 A kérdező kommentje:
nem öltözök furán sőt sok lánynál jobban öltözöm és divatosan.
2014. febr. 5. 16:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!