Miért ne nézhetném le azokat az embereket, akik semmit nem képesek elérni az életben?
Vicces témakör, már a kérdés is! Akkor mondok egy érdekeset: két szakot kezdtem el egyetemen, de túlvállaltam magam, és elfogyott a pénzem. Már egyetem mellett is szakmámban dolgoztam, kiváló elismeréseket szereztem, stb.
Szóval munkát vállaltam a tanulást meg ott hagytam egy időre. Menet közben már első héten kivált, hogy jobban vágom a témát, mint a többdiplomás kollégák, vagy a vezető.
Nem is kellett sok, hogy előléptetést kapjak. Szóval akkor most vagyok ott az érettségimmel, és a diplomások meg megpukkadnak... Akkor hol van itt a dolgok rendje, az állításod alapján? A diploma mégsem szent? A tehetség és a beleérző képesség engem igazolna?
Természetesen készülök az államvizsgáimra, csak érdekes, hogy fel sem merült nálam soha, hogy nem végezhetek diplomás munkát a papír megléte nélkül, mert látszott, hogy benne vagyok a sűrejében.
Ennyit a két diplomáról...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!