Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Lányok! Hogy reagálnátok, ha...

Lányok! Hogy reagálnátok, ha egy ismeretlen megszólítana titeket az utcán és elhívni egy kávéra?

Figyelt kérdés

28 éves vagyok, és egy két lányt megszólítok, aki a kasszában ül, vagy vonaton egy két szóváltás után ha mellettem ül, és megpróbálom elhívni valahova. Általában udvariasan elmondják hogy köszönik szépen de nem.

A legtöbb szimpatikus lány akit vonatállomáson, vagy utcán szembe jön, nem tudom hogy szólítsam le, vagy egyáltalán illik-e ilyet. Megmondom őszintén, félek, hogy hülyének nézne. Néha egy picit attól is hogy felháborodna.

1) El tudjátok képzelni, hogy igent mondjatok egy kávéra egy a boltban vásárló fiúnak?

2) És annak a fiúnak aki minden előzmény nélkül annyit mond: "szia, ne haragudj, hogy megszólítalak, de szimpatikus vagy, és szívesen megismerkednék veled. Van kedved eljönni egyik délután velem egy kávéra?"

2014. jan. 31. 10:22
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
A 30 éves az már nem lány. Az már Nő!
2021. máj. 16. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!