Ez a korral változni fog?
A ti korosztályotok még nagyon gyerek felfogással bír, ezt mutatja az olyan különleges igények meg vágyak mint a kockás leszálkásított has(ami nem mindenkinek adatik meg, és ezt sokan nem fogják fel) meg nagy mell, és fenék. Magamból kiindulva amikor ezt a korszakomat éltem hogy a nőket nézegettem és fantáziálni kezdtem róluk, koránt sem kürtöltem szét senkinek hogy én mire vágyom, nem írogattam a csajoknak hogy küldj már csupasz képet magadról, vagy mutass valami érdekeset stb. Amikor én voltam 14-16 éves nem is volt divat, úgy öltözködni és kelletni egy csajnak magát, mint ma.
Ez a generációs selejtesség, ami a Ti életszakaszotokban van az egyrészt a semmittevés, a fene nagy szabadidő és a gép előtt sorvadás eredménye. Ha már nevet beírok, rögtön bejön egy kis tizenéves ask-je meg fene tudja még hány féle közösségi oldala..
Akkor fog változni ez az egész amikor nem csak szépségből és jóból fog állni az élet, ezzel még nem most szembesültök hanem majd 18 éves kortól lehet megtapasztalni, új iskola, azután munkahely és még sorolhatnám. Szépen lassan elkopnak kiégnek azok a barátságok, és társaságok, akikkel összejárnak még most a gyerekek. A 15-16 éves fiúcska is korosodik majd, és lentebb fog adni az általa elképzelt mércéből, legalábbis szolidabbra váltja az ízlését
21/F
ha valakire azt mondjátok hogy aranyos,akkor az mehet a süllyesztőbe. :D
Egyébként azt majd észre fogod venni hogy sok esetben nem a kor számít,a veleszületett tulajdonságok a döntőek.
Lehet egy 15 éves srác is hűséges és olyan aki keresi másokban a jó belső tulajdonságokat,és lehet valaki 60 évesen is olyan valaki,aki a nőket csak a testükért környékezi meg.
17/f, ott van a végén, hogy tudom :)
de akkor érthetőbben: Tisztelet a kivételnek.
Végülis eldöntöttem, hogy nem érdekel, nem fogok korombeli sráccal járni :DDDDD
azért nem kell általánosítani, mert nem lehet :)
én se általánosítottam a fiúk körében. én nem a kockahasra bukok, elárulom, hogy aki tetszik éppenséggel, kifejezetten mackós testalkatú.
és ha már itt tartunk, soha nem szoktam a kellőnél sokkal rövidebb vagy túlságosan kivágott pólót hordani, úgyhogy nem lehetsz nagyon otthon a lányok körében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!