Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ez a korral változni fog?

Ez a korral változni fog?

Figyelt kérdés
A mai 15-16 éves korosztályban lévő fiúk mostanában arra buknak, ha egy lány kiteszi mindenét, és aki szép, de nem teszi ki a melleit és normálisan viselkedik, háttérbe szorul. Most magamra gondolok, én nem tartom magam szépnek, csak néhány ember ezt mondta(itt most anonim vagyok, mondhatom, úgy sem látjátok az arcom). Kezd idegesíteni hogy a korosztályomban lévő fiúk mindig csak azokat a lányokat nézik meg, akiknek kint van a mellük, és kerek a fenekük. Nem mondom, hogy a lányok nem csinálják, csak náluk az van, hogy azokat a fiúkat pásztázzák akiknek kockahasuk van. Tudom, hogy létezik ilyen fiú, aki nem ezt tartja szexinek, mert ismerek ilyet. Ez a korral változni fog, hogy a fiú mit tart szexinek, mit nem?

2014. jan. 29. 19:57
 1/9 anonim ***** válasza:
Az ilyen öltözködés mindig is fel fogja kelteni a fiúk/férfiak figyelmét, ez nem változik a korral. Ami változik az az, hogy milyen értékeket keresnek egy nőben, de ez is mint annyi minden az egyéntől függ, lehet, hogy valakit csak a külsőségek érdekelnek, másoknál a belső a sokkal fontosabb, de általánosságban a kettő fele-fele arányban számít, esetleg egy kissé el van tolódva az egyik felé. Szóval az idősebbeket (20+) inkább érdekli már a belső, mint a fiatalabbakat, tinédzsereket, de ahogy te is mondtad, kivételek mindig vannak és lesznek is.
2014. jan. 29. 20:19
 2/9 anonim ***** válasza:

A ti korosztályotok még nagyon gyerek felfogással bír, ezt mutatja az olyan különleges igények meg vágyak mint a kockás leszálkásított has(ami nem mindenkinek adatik meg, és ezt sokan nem fogják fel) meg nagy mell, és fenék. Magamból kiindulva amikor ezt a korszakomat éltem hogy a nőket nézegettem és fantáziálni kezdtem róluk, koránt sem kürtöltem szét senkinek hogy én mire vágyom, nem írogattam a csajoknak hogy küldj már csupasz képet magadról, vagy mutass valami érdekeset stb. Amikor én voltam 14-16 éves nem is volt divat, úgy öltözködni és kelletni egy csajnak magát, mint ma.

Ez a generációs selejtesség, ami a Ti életszakaszotokban van az egyrészt a semmittevés, a fene nagy szabadidő és a gép előtt sorvadás eredménye. Ha már nevet beírok, rögtön bejön egy kis tizenéves ask-je meg fene tudja még hány féle közösségi oldala..

Akkor fog változni ez az egész amikor nem csak szépségből és jóból fog állni az élet, ezzel még nem most szembesültök hanem majd 18 éves kortól lehet megtapasztalni, új iskola, azután munkahely és még sorolhatnám. Szépen lassan elkopnak kiégnek azok a barátságok, és társaságok, akikkel összejárnak még most a gyerekek. A 15-16 éves fiúcska is korosodik majd, és lentebb fog adni az általa elképzelt mércéből, legalábbis szolidabbra váltja az ízlését

21/F

2014. jan. 29. 20:23
 3/9 A kérdező kommentje:
félreértés ne essék, engem baromira nem érdekel hogy milyen hasa van a srácnak, sőt, van, hogy egy mackó alkatú fiúra mondom azt, hogy aranyos. :) pedig 15 éves vagyok és lány.
2014. jan. 29. 20:44
 4/9 anonim ***** válasza:

ha valakire azt mondjátok hogy aranyos,akkor az mehet a süllyesztőbe. :D

Egyébként azt majd észre fogod venni hogy sok esetben nem a kor számít,a veleszületett tulajdonságok a döntőek.

Lehet egy 15 éves srác is hűséges és olyan aki keresi másokban a jó belső tulajdonságokat,és lehet valaki 60 évesen is olyan valaki,aki a nőket csak a testükért környékezi meg.

2014. jan. 29. 22:21
 5/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ha majd párt választani úgy is idösebbet akarsz majd.Aki egy kicsit érettebb,és nem egy hülyegyerek aki ha meglát egy tangát meg nagy csöcsöket helyben a gatyájába élvez:)18/L
2014. jan. 29. 22:49
 6/9 anonim válasza:
Kikérem magamnak,nem mindenki ugyan olyan :) 17/F
2014. febr. 10. 21:50
 7/9 A kérdező kommentje:

17/f, ott van a végén, hogy tudom :)

de akkor érthetőbben: Tisztelet a kivételnek.

Végülis eldöntöttem, hogy nem érdekel, nem fogok korombeli sráccal járni :DDDDD

2014. febr. 11. 13:08
 8/9 anonim válasza:
Nem értem mi a baj hisz mindenki nek más a stílusa és ti lányok öltöztök igy nem mi..Annyi hogy ki szurja a szemünket a ruhábol kicsuszó valami *.*...De ti meg a kocka hasra buktok!!!Ez se fog változni!
2014. febr. 24. 16:49
 9/9 A kérdező kommentje:

azért nem kell általánosítani, mert nem lehet :)

én se általánosítottam a fiúk körében. én nem a kockahasra bukok, elárulom, hogy aki tetszik éppenséggel, kifejezetten mackós testalkatú.

és ha már itt tartunk, soha nem szoktam a kellőnél sokkal rövidebb vagy túlságosan kivágott pólót hordani, úgyhogy nem lehetsz nagyon otthon a lányok körében.

2014. febr. 24. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!