Tényleg kevesebb vagyok mert rosszul látok?
Szerintem hülyeség ilyeneken gondolkodnod.
Ahogy írtad, nem mindig hordod, tehát anélkül is látsz.
Ha nagyon rossz lenne a szemed, és szemüveg nélkül nem tudnál semmit sem csinálni, akkor érthető lenne ez az aggódás, hogy mi lenne, ha történne valami a szemüveggel.
De így szerintem ez nem olyan nagy probléma.
Egy balfék szemorvos miatt 15 évesen eléggé leromlott a látásom (bár még rossznak mindig nem mondható, de ahhoz képest, hogy kezdetben szinte tökéletes volt...), emellett allergiás vagyok, könnyen befulladok, és a jobb térdem állandüan fáj.
Mégsem érzem magam kevesebbnek. :)
Az embernek (és minden élőlénynek) vannak határai. Ezeket el kell fogadni. Ez a határ egyénenként különböző. Van, aki valamiben jobb, másban viszont rosszabb. Ezt kár túlragozni.
Egyébként meg butaságokon agyalsz. Nem egy tolószékes, magatehetetlen ember lettél, nem kell túldramatizálni, hogy egy eszköztől függsz, csupán annyi, hogy nem fú de tökéletes a látásod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!